Hvordan Veve En Ledning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Veve En Ledning
Hvordan Veve En Ledning

Video: Hvordan Veve En Ledning

Video: Hvordan Veve En Ledning
Video: How To Make Yarn Rope | How To Make Twisted Rope | How To Make Twisted Cord 2024, Mars
Anonim

Gjør-det-selv ting gir oss mest glede. Det er veldig enkelt å behage deg selv og vennene dine - blonderveveteknikken krever visse ferdigheter, men det åpner et uendelig felt for fantasi og kreativitet. Tofarvede snørebånd kan bli både et lyst tilbehør til en mobiltelefon eller en veske, eller en uavhengig dekorasjon som blir til et armbånd eller sommerkjede.

Vev ledninger i livlige farger
Vev ledninger i livlige farger

Det er nødvendig

  • - fire tråder i to forskjellige farger,
  • - pin,
  • - perler, paljetter, anheng.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg to typer tråd, lys og mørk, eller i kontrastfarger. Blå passer bra til oransje, rød med grønn og lilla med gul. En interessant effekt er bruken av to forskjellige typer tråder, forutsatt at de har samme tykkelse. Ulltråder og tanntråd passer bra med en bred lær- eller gummisnor brettet halvparten eller tre ganger med satengbånd eller perler. Ikke vær redd for å eksperimentere! Du kan til og med bruke snørebånd til sko i rike farger eller laget av fluorescerende materialer som vil lyse i mørket. Hvis du bruker blonder med et mønster, så parer du dem med vanlige tråder.

Steg 2

Ta to lyse tråder (av samme farge) og to mørke tråder (av en annen farge). Fest dem sammen med en sikkerhetsnål eller ved å knytte en knute på slutten.

Trinn 3

Sett en mørk (samme farge) tråd foran og den andre mørke tråden bak. En lys tråd (annen farge) på venstre side, den andre lampen til høyre.

Trinn 4

Bytt de mørke trådene mot klokken.

Trinn 5

Bytt lystrådene mot klokken, mens du fletter dem mellom de mørke. Dermed er den første mørke tråden du opprinnelig la foran, under de sammenflettede lyse trådene, og den andre mørke tråden er over dem.

Trinn 6

Bytt de mørke trådene slik at de lyse fremdeles forblir til venstre og høyre for dem. Bytt deretter lystrådene og fortsett på denne måten. Prøv å ikke trekke trådene for stramt, ellers blir ledningen for tynn og ujevn. I dette tilfellet bør en viss spenning opprettholdes slik at hull mellom hengslene ikke vises. Da vil arbeidet se slurvet ut.

Trinn 7

Den ferdige ledningen skal være glatt, tett og rund. Hvis kinking oppstår, kna knipingen mellom fingrene eller rull den mellom håndflatene. Nå gjenstår det bare å dekorere ledningen med anheng, store perler eller paljetter.

Anbefalt: