Hvordan Lage Et Estimat I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Estimat I
Hvordan Lage Et Estimat I

Video: Hvordan Lage Et Estimat I

Video: Hvordan Lage Et Estimat I
Video: Как сделать мини пандус (хафпайп своими руками) 2024, April
Anonim

Hvert tilfelle må kontaktes grundig, spesielt hvis du hele tiden er engasjert i det, eller denne prosessen, selv om det ikke er en dagligdags aktivitet, spiller ofte en avgjørende rolle. Det avhenger av en riktig planlagt daglig rutine om du har tid til å gjøre den nødvendige mengden arbeid, fra gjennomtenkte spørsmål om den kommende samtalen med partnere - om du umiddelbart kan diskutere viktige detaljer, fra et rimelig utviklet estimat - om du har nok tilgjengelig eller ba om midler til å gjennomføre et bestemt prosjekt.

Hvordan lage et estimat
Hvordan lage et estimat

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du begynner å jobbe med estimatet, må du nøye utarbeide det fremtidige prosjektet, for selv de minste detaljene som kreves på et bestemt stadium av implementeringen, bør gjenspeiles i den økonomiske begrunnelsen for den kommende aktiviteten. Som et resultat, når du mottar et ferdig prosjekt, bør du ha en ferdig liste over spesialister, utstyr og andre ressurser som er nødvendige for en vellykket implementering.

Steg 2

Når du foretar et estimat, er alle nødvendige kostnader delt inn i seksjoner - utgiftsposter. Vanligvis er dette lønn til ansatte, utstyr, leie av lokaler, reise- og kommunikasjonskostnader, skrivesaker, forbruksvarer og mer. Alt dette hamres inn i en tabell, der det i tillegg til kolonnene med navnet på produktet og verdien skal være kvantitative indikatorer på det nødvendige materialet og mengden av hver av kostnadene, samt vare for hver varetotaler, som summerer seg til den totale kostnaden for hele prosjektet. Når du gir ditt eget bidrag eller bidrag fra andre partnere til prosjektet, anbefales det å gjenspeile dette i riktig kolonne.

Trinn 3

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot artikkelen "Lønn til ansatte". Alle spesialister som vil være involvert i gjennomføringen av prosjektet, gjennomsnittlig månedslønn og antall arbeidsmåneder for hver ansatt, prosentandelen av arbeidstiden på prosjektet og den totale betalingen for alle ansatte skal angis her. Husk også å sette inn en linje om skattefradrag her.

Trinn 4

Arbeidet med utarbeidelse av estimatet avsluttes med begrunnelsen. Her bør du beskrive behovet for alle de etterspurte “Hva? Til hva? Hvor viktig er det for gjennomføringen av prosjektet? Du kan også legge ved en liste over jobbansvar for prosjektet og CVer av spesialister, prislister over butikker der du har tenkt å kjøpe grunnleggende utstyr.

Anbefalt: