Hvordan åpne Et Landhotell

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Landhotell
Hvordan åpne Et Landhotell

Video: Hvordan åpne Et Landhotell

Video: Hvordan åpne Et Landhotell
Video: et ikon for bobildesignet K-Yacht 79 av Mobilvetta Roomtour 2024, Kan
Anonim

I forbindelse med utvidelsen av store byer bygges hele blokker av boligbygg og infrastruktur opp. Men det er ikke nok hoteller for turister, det er det noen gründere bruker når de åpner et hotell utenfor byen, hvor du kan nyte ferien i fred og ro.

Hvordan åpne et landhotell
Hvordan åpne et landhotell

Bruksanvisning

Trinn 1

I gjennomsnitt kan byggingen av et relativt lite hotell utenfor byen koste 7-10 millioner rubler. Du må skaffe tillatelse for bygging av et nytt infrastrukturanlegg, som må signeres av administrasjonssjefen i området der du planlegger å bygge hotellet. Deretter må du gi byggeprosjektet og all dokumentasjon til sjefarkitekten, som innen to uker må gjøre seg kjent med papirene og signere dem personlig. Da må du besøke Rospotrebnadzor og Gospozhnadzor, samt organisasjoner som er ansvarlige for å levere vann og strøm.

Steg 2

Etter å ha mottatt alle dokumentene, kan du begynne å bygge hotellet. Det er i dine interesser å sørge for at absolutt alle mangler og feil blir tatt i betraktning og korrigert i utformingen, dette vil hjelpe deg med å utøve kontroll over byggeorganisasjonen. I denne saken kan en prosjektleder hjelpe deg, som vil sikre at konstruksjonen er i full overensstemmelse med det opprinnelige prosjektet. I tillegg er hans funksjon å kontrollere arbeidsplanen for levering av utstyr og etterbehandling av lokaler.

Trinn 3

Begrepet "country hotel" eksisterer faktisk ikke som sådan. I Europa brukes begrepet "mini-hotell", og det refererer til hoteller med opptil 45-50 rom. I Russland har hoteller som ligger utenfor byen, plass til opptil 100 gjester. Det vil være bedre hvis hotellet ditt har et minimum antall romkategorier.

Trinn 4

Dobbeltrom er populære på hotell av denne typen, og når man oppretter et prosjekt, kan man ikke annet enn være oppmerksom på dette. Selvfølgelig kreves det også enkeltrom. Det skal også huskes at et landhotell bør få mest mulig ut av hele boligmassen.

Trinn 5

Før du starter en storskala konstruksjon, ville det være hyggelig å besøke lignende hoteller. Slike hoteller finnes i Sotsji, Vladimir, Jaroslavl, Anapa, etc. En ambisiøs gründer må være forberedt på at byggingen av et slikt hotell vil lønne seg om ti år.

Anbefalt: