Hvordan Innløse En Sjekk I Russland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Innløse En Sjekk I Russland
Hvordan Innløse En Sjekk I Russland

Video: Hvordan Innløse En Sjekk I Russland

Video: Hvordan Innløse En Sjekk I Russland
Video: Fjell Altai. Ekspedisjon i snøleoparden. Russlands natur. Vill Sibir. 2024, Kan
Anonim

For arbeid utført på internett for et amerikansk selskap, vil du få tilsendt lønnen din i form av en sjekk. I Russland er det få som er kjent med en slik monetær form, og derfor er det nødvendig å finne riktig bank og overlevere en sjekk for innsamling for å kunne utbetale et papir.

Hvordan innløse en sjekk i Russland
Hvordan innløse en sjekk i Russland

Det er nødvendig

  • - utskrevet kvittering;
  • - pass
  • er en bank i Russland som jobber med sjekker.

Bruksanvisning

Trinn 1

Skriv ut kvitteringen hvis den kom via e-post. Finn ut adressene og telefonnumrene til hovedkontorene til banker som VTB24, Citybank, Promsvyazbank, etc., som ligger i byen din. Husk at Sberbank ikke jobber med kommersielle sjekker (bare med American Express-reisende).

Steg 2

Ring de valgte bankene, forklar situasjonen. Husk å spesifisere hvilken bank som har utstedt deg sjekken. Finn ut hvordan avdelingen som utbetaler sjekker fungerer. Sørg for å spesifisere beløpet banken tar for den nødvendige operasjonen som provisjon. Du må umiddelbart ha den med deg og betale for tjenestene på dagen for samtalen. Ta også litt penger for å kunne åpne en valutakonto (hvis det er et slikt krav). Kom til banken til det angitte tidspunktet.

Trinn 3

Ta kontakt med kassereren i banken, og gi den sjekken du vil utbetale. Vær forberedt på at ingen vil betale deg penger med en gang. Først må du sende en sjekk for innsamling til banken som utstedte den. Avsenderen bekrefter sjekken og sender denne bekreftelsen til Russland. Pengene blir satt inn på bankkontoen din i utenlandsk valuta, som utfører bytteoperasjonen.

Trinn 4

Åpne en valutakonto i banken som sa ja til å utbetale sjekken. For å gjøre dette trenger du et pass, en søknad og et lite beløp i euro eller dollar. Dessuten tar banken nødvendigvis en kommisjon for prosedyren for sending og arbeid med en sjekk. Det kan være fra 20 til 50% av sjekkbeløpet eller være fast. Vær oppmerksom på: pengene du legger inn på en åpen konto vil bli returnert til deg, og provisjonen forblir hos banken.

Trinn 5

Vær tålmodig: Begrepet for salg av en sjekk i Russland varierer fra 1, 5 til 2 måneder. Etter å ha mottatt bekreftelse vil du bli kontaktet fra banken og informert om muligheten for å ta ut penger fra kontoen.

Anbefalt: