Hvordan Sende Med Kontanter Ved Levering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende Med Kontanter Ved Levering
Hvordan Sende Med Kontanter Ved Levering

Video: Hvordan Sende Med Kontanter Ved Levering

Video: Hvordan Sende Med Kontanter Ved Levering
Video: Hvordan at vokse en krystal af salt! Eksperimenter for børn! 2024, April
Anonim

Kontant ved levering får stadig mer popularitet, ettersom det er en praktisk måte å betale for varer. Mange moderne online-butikker og produsenter i god tro sender produktene sine nøyaktig gjennom kontanter ved levering, siden andelen muligheter for svindel er minimal når du arbeider med post.

Hvordan sende med kontanter ved levering
Hvordan sende med kontanter ved levering

Det er nødvendig

  • - pakke;
  • - emballasje;
  • - penger for sending;
  • - Forms of the Russian Post.

Bruksanvisning

Trinn 1

Varer av tre klasser sendes kontant ved levering: - brev som veier opptil 100gr.

- pakkestolpe som veier opptil 2 kg;

- pakker over 2 kg. Emballasjemetode og pris avhenger av avgangsklasse. Til å begynne med bør du velge en pakke som tilsvarer størrelsen på forsendelsen. Den kan kjøpes direkte på det russiske postkontoret.

Steg 2

Deretter bør du pakke pakken riktig, fordi sikkerheten til varen eller dokumentet som sendes avhenger av den. Det er viktig å bruke et mykgjørende materiale. Bobelpolyetylen regnes som den mest egnede for emballasje, selv om vanlig avispapir kan brukes.

Trinn 3

Da må du fylle ut flere skjemaer allerede på postkontoret. Detaljer om avsender, mottaker, verdien av forsendelsen og kontant ved levering er angitt direkte på selve boksen. Verdien er angitt i tilfelle tap av varen, hvis kostnad refunderes per post. Punktet "Kontant ved levering" angir beløpet som adressaten må betale for å motta pakken. Alle felt er fylt ut med ord. Den samme informasjonen fylles ut i utsendelseskjemaet, men pluss passdata. I form av pengeoverføring for varer med kontanter ved levering, er detaljene til avsender og mottaker, samt selve betalingsbeløpet angitt. Lagerskjemaet angir verdien på sendene og antall.

Trinn 4

Videre blir alle utfylte papirer gitt til operatøren på postkontoret, som må returnere en form for varelageret og beregne beløpet som er nødvendig for å betale for sending av pakken.

Anbefalt: