Hvordan Få Vodka-lisens

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Vodka-lisens
Hvordan Få Vodka-lisens

Video: Hvordan Få Vodka-lisens

Video: Hvordan Få Vodka-lisens
Video: УБЕРИ ПЕРЕГАР. Простой и Проверенный способ 2024, April
Anonim

Å selge vodka og andre alkoholholdige drikker er en innbringende virksomhet. Inntektene fra salg av alkohol utgjør ofte mer enn halvparten av den totale omsetningen for kafeer og butikker. For å handle med alkohol må du ha en spesiell lisens for hånden. For å søke om lisens, må du samle en hel pakke med dokumenter.

Hvordan få vodka-lisens
Hvordan få vodka-lisens

Det er nødvendig

  • - registreringsdokumenter;
  • - tillatelser;
  • - søknad om lisens.

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du utarbeide selskapets bestanddeler. Disse inkluderer vedtekter og vedtekter. Du trenger også et sertifikat for registrering av en juridisk enhet, registrering hos en skattemyndighet på organisasjonsstedet og en registrering i det statlige registeret over juridiske enheter. Lag kopier av disse dokumentene.

Steg 2

Kontakt skatteetaten for å få et sertifikat om at du ikke har noen etterskuddsavgift.

Trinn 3

Forbered originalen og en kopi av sertifikatet for samsvar med det lisensierte objektet med kravene til sanitær- og epidemiologisk tjeneste. Hvis du ikke har konklusjonen om SES i hendene, eller hvis den er utløpt, må du kontakte det aktuelle statlige kontrollorganet.

Trinn 4

Legg til det eksisterende settet med dokumenter et sertifikat for samsvar med kommersielle lokaler med brannsikkerhetskrav, samt fotokopi. Hvis du ikke har et slikt dokument eller hvis gyldighetsperioden slutter, kan du kontakte branntilsynet for å bestå kommisjonen. For sin vellykkede gjennomgang er det nødvendig å ha en brann- og sikkerhetsalarm, nødutganger, en evakueringsplan, samsvar med elektriske ledningsstandarder osv.

Trinn 5

Forbered en avtale med et privat sikkerhetsselskap for å gi dem de aktuelle tjenestene.

Trinn 6

Lag en kopi av registreringskortet til kassen, samt kontrakten for tjenesten.

Trinn 7

Forbered dokumenter som bekrefter din rett til å bruke butikkområdet (skjøte eller leieavtale).

Trinn 8

I lisensmyndigheten skriver du en søknad om lisens og venter på verifisering av at det lisensierte objektet er i samsvar med kravene til det.

Anbefalt: