Hvordan åpne Et Handelsselskap

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Handelsselskap
Hvordan åpne Et Handelsselskap

Video: Hvordan åpne Et Handelsselskap

Video: Hvordan åpne Et Handelsselskap
Video: Hvordan Kjøpe og tjene på Digital Yuan? - Kjøp av Yuan Coin i Norge 2024, April
Anonim

Handel er en ganske populær type gründeraktivitet. Hvis du bestemmer deg for å åpne et handelsselskap, er det mange materialer og råd om dette problemet. Uansett hva du handler, må du ta noen standard trinn.

Hvordan åpne et handelsselskap
Hvordan åpne et handelsselskap

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem deg for hvilken type organisasjonsaktivitet handelsselskapet ditt har - om du vil jobbe som privat entreprenør eller organisere et aksjeselskap. Velg et beskatnings- og regnskapssystem avhengig av planlagt omsetning. Hvis omsetningen til pakkeselskapet er lav, bør du bruke en forenklet form for regnskap og rapportering.

Steg 2

Hvis du bestemmer deg for å jobbe i markedet som privat entreprenør, vil papirarbeid og registrering ta omtrent 7-10 dager. Ved registrering av en juridisk enhet kan papirene vare i en måned. Ikke glem å skaffe deg en lisens for hvilken type handelsaktivitet firmaet ditt vil være engasjert i.

Trinn 3

Studer området du vil åpne virksomheten for, for det første er det bedre å leie ferdige lokaler. Kontakt et eiendomsmegler. Hvis du bruker tjenestene til et konsulentfirma, vil du ikke bare bli hjulpet til å velge et passende lokale, men vil også gjennomføre en markedsføringsanalyse som tar hensyn til beliggenheten.

Trinn 4

Avhengig av produkttype, må du ta hensyn til sesongfaktoren. Så hvis salg i en dagligvarebutikk praktisk talt ikke avhenger av årstiden, er denne faktoren avgjørende for en byggevarebutikk. Til den gunstigste sesongen for deg, og ta tid til åpningen av butikken for å være i stand til å få tilbake kostnadene eller deler av dem allerede i de første månedene av salget.

Trinn 5

Når du vil spare penger på kommersielt utstyr, kjøp et som allerede har vært i bruk. Det vil koste nesten halve prisen på en ny, men det vil ikke være dårligere i funksjonalitet. Ikke glem å få et pålitelig, brukervennlig kassaapparat av god kvalitet. Enig om tjenesten og registrer den.

Trinn 6

Plukk opp butikkmedarbeidere, kommersiell direktør, salgssjef. Leverer du varene selv, trenger du også en sjåfør med bil. Finn leverandører av produkter, inngå kontrakter med dem.

Trinn 7

Få tillatelse til å arbeide i sanitær- og epidemiologisk tjeneste og statlig branninspeksjon, få de aktuelle sertifikatene. Kjør en reklamekampanje og begynn å jobbe med kunder.

Anbefalt: