Hvordan Lage Estimater I Konstruksjonen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Estimater I Konstruksjonen
Hvordan Lage Estimater I Konstruksjonen

Video: Hvordan Lage Estimater I Konstruksjonen

Video: Hvordan Lage Estimater I Konstruksjonen
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, Kan
Anonim

Byggestimater utarbeides trinnvis for spesifikke typer kostnader og arbeider. I dette tilfellet er beregningene av generell karakter med beregningen av den totale kostnaden for prosjektet. Selv om det ikke er absolutt, kan estimatet under byggeprosessen bli raffinert og detaljert.

Hvordan lage estimater i konstruksjonen
Hvordan lage estimater i konstruksjonen

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du foretar estimater i konstruksjon, må du bestemme regelverket på grunnlag av hvilket estimatet vil bli utført. Disse kan være både statlige standarder og individuelle. For riktig utarbeidelse av estimatet er det nødvendig å finne ut for hvilken region det vil bli utført. Dette gjelder forskjellen i kostnader på grunn av særegenheter i klimaet, geografisk beliggenhet. Det er nødvendig å bestemme koeffisientene som brukes i estimatet for å fylle ut de ensartede prisene for lokal estimatberegning.

Steg 2

På pre-design-stadiet er det nødvendig å beregne de foreløpige kostnadene for bygging. Når man utarbeider et slikt estimat, på grunn av fravær av et prosjekt, brukes ekstremt forstørrede indikatorer, som for eksempel hektar, kubikk og kvadratmeter. Det er også mulig å bruke indikatorer på lignende objekter.

Trinn 3

På designfasen krever estimatet, med en forstørret visning, mer nøyaktige beregninger. Basert på designtegningene er det nødvendig å utvikle et samlet estimat av hele konstruksjonen. Og for å lage et fullstendig estimat er det nødvendig å lage lokale beregninger og objektberegninger for visse typer kostnader. Anslaget må også inkludere lete- og designkostnader. Beregninger utføres separat etter type arbeid, mens de er gruppert etter strukturelle elementer av objektet. I tilfelle avklaring av arten og metodene for arbeidet, må den estimerte kostnaden justeres.

Trinn 4

Overheadkostnader er et eget avsnitt i estimatet. Arbeidsgodtgjørelse beregnes i det lokale estimatet for hver entreprenør separat. I tillegg til hovedkostnadspostene kan andre beregnes. Dette kan være igangkjøring, vedlikehold av driftspersonell og mer. Det er nødvendig å utvikle og lage estimater i konstruksjonen på grunnlag av gjeldende statlige, industrielle, territoriale regler.

Anbefalt: