Hvordan Fylle Ut Skjemaer For Midler I Ukraina

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut Skjemaer For Midler I Ukraina
Hvordan Fylle Ut Skjemaer For Midler I Ukraina

Video: Hvordan Fylle Ut Skjemaer For Midler I Ukraina

Video: Hvordan Fylle Ut Skjemaer For Midler I Ukraina
Video: Удмуртилэн вуоно аръёслы бюджетэз нырысетӥ лыдӟемен юнматэмын ВИДЕО 2024, April
Anonim

Fram til 2011 var ukrainske gründere pålagt å fylle ut rapporter og betale bidrag til fire fond, nemlig Pensjonskassen, Sosialforsikringsfond for midlertidig funksjonshemming, Sosialforsikringsfond for arbeidsledighet og Sosialforsikringsfond for ulykker og yrkessykdommer. 1. januar 2011 trådte imidlertid en ny lov i kraft, ifølge hvilken det innføres et enkelt samfunnsbidrag og en enkelt rapport.

Hvordan fylle ut skjemaer for midler i Ukraina
Hvordan fylle ut skjemaer for midler i Ukraina

Det er nødvendig

ERU-rapporteringsskjema

Bruksanvisning

Trinn 1

Les prosedyren for dannelse og innlevering av en rapport om det enhetlige samfunnsbidraget (heretter kalt prosedyren). Den presenterer grunnleggende regler for utfylling av skjemaer, korrigering av feil og frister for innlevering av rapporter til pensjonskassemyndighetene.

Steg 2

Bestem hvilket skjema du må fylle ut for å sende inn rapporter om det samlede samfunnsbidraget. Hvis du er en juridisk enhet som bruker arbeidskraften til enkeltpersoner på grunnlag av en ansettelseskontrakt eller andre betingelser som er fastsatt i loven, må du fylle ut et skjema månedlig i samsvar med vedlegg 4 til prosedyren. Individuelle gründere fyller ut skjemaet i vedlegg 5 til prosedyren og leverer en rapport hvert kalenderår. Det er verdt å merke seg at disse skjemaene stort sett er identiske, så du kan se et eksempel på å fylle dem ut i vedlegg 4, som er mer komplett.

Trinn 3

Fyll ut forsiden av skjemaet. Angi informasjonen om den forsikrede: firmaets navn eller firmaets fulle navn, juridiske adresse, telefonnummer, EDRPOU-kode. Oppgi en liste over tabeller i ERU-rapporten. Hvis tabellen ikke blir sendt til organene i Pensjonsfondet, settes en strek foran den.

Trinn 4

Gå til tabell 1. Den viser også grunnleggende data om den forsikrede, samt antall heltidsansatte i selskapet for rapporteringsperioden. Angi mengden påløpt lønn, assistanse og andre utbetalinger for utført arbeid som det belastes et enkelt sosialt bidrag for. Følg instruksjonene i tabellen og beregne beløpet på UST som skal betales.

Trinn 5

Fyll ut de nødvendige dataene i tabellene 2, 3, 4, 8 og 9. De er ment å indikere størrelsen på det samlede sosiale bidraget som belastes personer som utfører obligatorisk militærtjeneste, er militært personell, er adoptivforeldre eller mottar økonomisk støtte fra staten for vedlikehold barnehjemmet familie type.

Trinn 6

Gi data om arbeidsforhold i tabell 5. Dette skjemaet fylles ut hvis en ansettelseskontrakt ble inngått eller avsluttet i løpet av rapporteringsperioden, etternavn, navn eller patronym av den ansatte endret, eller fødselspermisjon eller foreldrepermisjon ble gitt.

Trinn 7

Skjemaetabell 6, som viser lønnsdataene for hver forsikret person som jobber i din bedrift. I tabell 7 fylles det ut informasjon om de ansatte i bedriften, som i samsvar med loven har krav på spesiell arbeidserfaring.

Anbefalt: