Hvordan Sende Inn Raffinerte Erklæringer I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende Inn Raffinerte Erklæringer I
Hvordan Sende Inn Raffinerte Erklæringer I

Video: Hvordan Sende Inn Raffinerte Erklæringer I

Video: Hvordan Sende Inn Raffinerte Erklæringer I
Video: Junior Programme: Litigation - Top 10 Cases in 2020 and The Illegality Defence Refined 2024, Kan
Anonim

Entreprenører sender sine erklæringer til skattekontoret. Det er tilfeller der feil blir gjort i beregningene. Skattemyndigheter bør finne dem hvis det er feil og varsle deg om det. I dette tilfellet leverer skattepliktige reviderte erklæringer, der feilaktige data som er gjort i forrige erklæring blir korrigert.

Gründeren sender en oppdatert erklæring til skattekontoret
Gründeren sender en oppdatert erklæring til skattekontoret

Det er nødvendig

dokumenter som bekrefter rettidig betaling av skatt, datamaskin, A4-papir, penn, skriver, diskett

Bruksanvisning

Trinn 1

Den reviderte erklæringen leveres til skattekontoret for den perioden feilen ble gjort (for mye betaling eller underbetaling av visse avgifter), men ikke senere enn tre år. For eksempel gjorde du en feil i erklæringen som ble levert i 2004. Det er 2011 nå. Dette betyr at det ikke er mulig å rette feilene, så den angitte informasjonen kan ikke bekreftes. Og hvis feil data blir lagt inn i erklæringen som ble levert i 2009, blir det utarbeidet en oppdatert erklæring.

Steg 2

Når du fyller ut erklæringen, angir du på tittelsiden til erklæringsskjemaet i "Dokumenttype" -massen, fyll ut tallet 3, det vil si, spesifiser at du sender nøyaktig den reviderte erklæringen. Og etter en brøkdel etter nummer 3, legg serienummeret til den reviderte erklæringen. La oss si at du sender inn en revidert avkastning for samme skatteperiode for andre gang. I dette tilfellet skriver du 3/2 i "Dokumenttype" -linjen.

Trinn 3

Fyll ut de nødvendige dataene i erklæringen, nemlig: detaljene i organisasjonen, beløpet på avgiftsgrunnlaget og selve avgiften, etc. Kopier den ferdige erklæringen til en diskett. Skriv ut erklæringen i duplikat.

Trinn 4

Fyll ut en søknad om at du vil gjøre tillegg og endringer i skatterapportering. Selvfølgelig er det ingen eneste form for slike uttalelser, så de er utarbeidet vilkårlig. Skriv inn navnet, TIN, KPP i organisasjonens topptekst. Angi for hvilken periode og for hvilken skatt den reviderte erklæringen er levert. Angi i søknaden hvor mye feilen ble gjort, av hvilken grunn, hva er straffens størrelse (hvis den er betalt, når). Signer lederen og regnskapsfører, datoen for søknadens skriving.

Trinn 5

Gi ytterligere informasjon og dokumenter som bekrefter korrektheten av beregningen og betimelig betaling av skatter.

Trinn 6

Send den oppdaterte selvangivelsen til skattekontoret.

Anbefalt: