Hvordan Fylle På En Webmoney-lommebok Via SMS

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle På En Webmoney-lommebok Via SMS
Hvordan Fylle På En Webmoney-lommebok Via SMS

Video: Hvordan Fylle På En Webmoney-lommebok Via SMS

Video: Hvordan Fylle På En Webmoney-lommebok Via SMS
Video: Как пользоваться электронным кошельком ВЕБМАНИ (WEBMONEY) с телефона 2024, Kan
Anonim

Webmoney har blitt en universell valuta som perfekt erstatter ekte penger. Men for å overføre penger fra en elektronisk lommebok til en annen, må du først ha dem på din elektroniske konto. En Webmoney-lommebok etterfylles med et Webmoney-kort, vekslingskontorer, bankkontorer, betalingsterminaler, Visa- eller MasterCard-kort og SMS-meldinger.

Hvordan fylle på en webmoney-lommebok via SMS
Hvordan fylle på en webmoney-lommebok via SMS

Det er nødvendig

  • -Telefon med kort og penger på kontoen;
  • -Internettilgang.

Bruksanvisning

Trinn 1

Å fylle på en webmoney-lommebok ved hjelp av SMS er en av de enkleste måtene, men samtidig den dyreste siden kommisjonen for å overføre penger fra kortet ditt til en elektronisk konto varierer fra 30 til 50% av betalingsbeløpet. For øyeblikket er det mange tjenester som overfører penger ved hjelp av SMS-meldinger. Dessverre er det mange svindel blant dem.

Steg 2

Så når du velger nettstedet du vil finansiere kontoen din med, må du være veldig forsiktig. Statistikk viser at rundt 95% av nettsteder som konverterer pengene dine til elektroniske, er svindlere. Svindelsider har som regel dårlig design, da utviklerne ikke vil bruke ekstra penger på unødvendig, etter deres mening attraktivitet.

Trinn 3

I tillegg å dømme etter det vi har sett, har et slikt nettsted et enormt antall mobiloperatører fra forskjellige land, noe som i seg selv vekker mistanke, siden det krever mye organisatorisk arbeid. Vær også oppmerksom på eierformen. Det er tryggere å håndtere juridiske enheter eller nettsteder som allerede har bevist seg i bytte, innskudd og uttak av elektroniske penger. Ikke glem å sjekke tilgjengeligheten av et personlig Webmoney-pass og forretningsnivå. Spør også om antall negative og positive anmeldelser, betaling for tjenester inkludert moms.

Trinn 4

For å fylle på en webmoney-lommebok, trenger du også å vite de vanlige lommebøkene: den elektroniske analogen til dollaren - WMZ, rubelen - WMR, euro - WME. Som regel foregår utvekslingen av penger på denne måten: du kobler deg til Internett, starter nettlommeboken din, logger deg på systemet, går til et nettsted som spesialiserer seg i å fylle på nettpenger via SMS, skriver inn lommebokenummer, land operatøren, samt overføringsbeløpet, sjekk data og klikk "Fortsett". Etter det mottar du en SMS med en bekreftelseskode, du skriver den trofast inn i en tekstmelding og sender en retur-SMS.

Trinn 5

Begrepet for kreditering av elektroniske penger er forskjellig, avhengig av tjenesten du samarbeider med.

Anbefalt: