Hvordan Fylle På Webmoney Via Sms

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle På Webmoney Via Sms
Hvordan Fylle På Webmoney Via Sms

Video: Hvordan Fylle På Webmoney Via Sms

Video: Hvordan Fylle På Webmoney Via Sms
Video: Как пользоваться электронным кошельком ВЕБМАНИ (WEBMONEY) с телефона 2024, April
Anonim

Betalinger via e-lommebøker er en praktisk måte å betale for varer i nettbutikker, fylle på en mobiltelefonsaldo og betale for verktøy. Et av de mest populære elektroniske betalingssystemene i Russland er Webmoney. Du kan fylle på din Webmoney-lommebok på flere måter, inkludert via SMS.

Hvordan fylle på webmoney via sms
Hvordan fylle på webmoney via sms

Det er nødvendig

  • - datamaskin med internettilgang
  • - en mobiltelefon med tilstrekkelig beløp på balansen.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn en forhandler eller online tjeneste som tilbyr denne tjenesten. Dessverre er det ikke mulig å fylle på Webmoney-lommeboken direkte ved hjelp av en SMS-melding. Det er mange svindlere blant mellommenn som jobber med elektroniske penger, så det er bedre å se etter dem på spesialiserte fora (for eksempel på ressurser for nettredaktører), hvor du kan lese anmeldelser om aktivitetene til en bestemt tjeneste.

Steg 2

Sjekk omdømmet til nettstedet du har tenkt å bruke. Les anmeldelser om ham på tredjepartsressurser, se etter et personlig pass eller selgers pass, for krav mot eieren av Webmoney-lommeboken. Hvis du trenger å velge mellom flere mellommenn, kan du sammenligne prisene.

Trinn 3

Sørg for at du har det nødvendige beløpet på mobiltelefonkontoen din. Vær oppmerksom på at størrelsen på provisjonen som belastes når du fyller på en Webmoney-lommebok via SMS, vanligvis er 30-50% av det totale overføringsbeløpet. Du kan avklare provisjonsbeløpet på mellommannens nettsted.

Trinn 4

Fortsett direkte for å fylle på Webmoney-lommeboken. Den nødvendige prosedyren er vanligvis beskrevet i detalj på mellommannens nettsted. Vanligvis må du oppgi lommeboknummer og påfyllingsmengde, angi land, operatør og mobiltelefonnummer. Kontroller alle de oppgitte dataene nøye.

Trinn 5

Etter at du har angitt den nødvendige informasjonen og klikk "Fortsett" eller "Neste", vil en SMS-melding med bekreftelseskode bli sendt til mobiltelefonen din. Det må legges inn på mellommannens nettsted eller sendes i retur-SMS. Ved denne handlingen bekrefter du ditt samtykke til overføring av penger.

Trinn 6

Det nødvendige beløpet blir belastet saldoen din og kreditert den angitte e-lommeboken. Begrepet for å kreditere midler til Webmoney-lommeboken avhenger av driftsforholdene til den elektroniske tjenesten du bruker. Hvis pengene ikke mottas i tide, kan du kontakte teknisk support på nettstedet.

Anbefalt: