Hvordan Lage En Egen Underavdeling

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Egen Underavdeling
Hvordan Lage En Egen Underavdeling

Video: Hvordan Lage En Egen Underavdeling

Video: Hvordan Lage En Egen Underavdeling
Video: Hvordan lage egen vin 2024, Kan
Anonim

Grunnleggerne av en juridisk enhet, i forbindelse med utvidelsen av virksomheten, bestemmer seg ofte for å opprette en egen divisjon. For å gjøre dette må ledelsen løse en rekke oppgaver, hvis volum avhenger av typen frittliggende underavdeling som åpnes.

Hvordan lage en egen underavdeling
Hvordan lage en egen underavdeling

Det er nødvendig

  • - dokumentasjon;
  • - applikasjon.

Bruksanvisning

Trinn 1

Å åpne en gren, dvs. en underavdeling isolert på territoriet, som delvis eller fullstendig utfører organisatoriske funksjoner, gjør de nødvendige endringene i organisasjonens charter. Utvikle og godkjenne forskriften om filialen, gi den eiendom. Utsted en fullmakt for avdelingslederen som er utnevnt av organisasjonen. For mer informasjon om hva og hvordan du gjør, les Art. 55 i den sivile koden for Den russiske føderasjonen.

Steg 2

For å opprette et representasjonskontor, som representerer organisasjonens interesser og utfører deres beskyttelse, angir du all informasjon om det i de grunnleggende dokumentene. Utpeke leder for representasjonskontoret og utstede en fullmakt for ham.

Trinn 3

Hvis du ikke har til hensikt å gi en ny underavdeling fullmakter til et representasjonskontor eller en filial, må du bare åpne en egen underavdeling. Husk samtidig at et representasjonskontor og en filial er sivilrettslige begreper, mens en egen inndeling er et skatteuttrykk.

Trinn 4

Klausul 2 i artikkel 11 i Russlands skatteregler sier at enhver underavdeling som er geografisk skilt fra hovedorganisasjonen, der arbeidsplasser er utstyrt i mer enn en måned, anses å være isolert. Registrer det hos skattekontoret, det er ikke behov for ytterligere tiltak.

Trinn 5

Når du velger formen for en egen underavdeling du trenger, må du gi beskjed til skattekontoret om åpningen, dessuten den der hovedkontoret til organisasjonen din er registrert. For å gjøre dette, fyll ut et søknadsskjema nr. 1-2-Regnskap. Gjør dette innen en måned etter at du har åpnet enheten for å unngå bøter.

Trinn 6

Send inn følgende dokumenter til inspeksjonen:

- en kopi av bestanddelene som inneholder informasjon om filialen;

- for å etablere en filial;

- et utdrag fra Unified State Register of Legal Entities, som bekrefter innføring av informasjon om etablering av en filial i registeret;

- et følgebrev som inneholder dataene fra hovedregnskapsføreren og filialens leder, detaljer om bankkontoer, kontaktnumre.

Anbefalt: