Hvordan Bli Med I Et Samarbeid

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bli Med I Et Samarbeid
Hvordan Bli Med I Et Samarbeid

Video: Hvordan Bli Med I Et Samarbeid

Video: Hvordan Bli Med I Et Samarbeid
Video: Hanna Martine - Vi er Nordic Screens! 2024, Kan
Anonim

Et andelslag er en sammenslutning av borgere for å dekke økonomiske eller andre behov og for å bygge fast eiendom ved hjelp av aksjebidrag. Opprettelsen av en organisasjon og inngåelse i et kooperativ er underlagt artikkel 116 i den sivile loven i Den russiske føderasjonen.

Hvordan bli med i et samarbeid
Hvordan bli med i et samarbeid

Det er nødvendig

  • - applikasjon;
  • - spørreskjema;
  • - pass
  • - TIN;
  • - pensjonsforsikringssertifikat;
  • - attest fra arbeidsstedet eller arbeidsboken;
  • - en kvittering for betaling av opptak, medlemskap og andre avgifter gitt av samfunnet.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å bli med i kooperativet, kontakt formannen for den opprettet foreningen. Presentere en søknad, et pass til en statsborger i Russland. En utenlandsk statsborger registrert i Russland kan også bli medlem av samarbeidssamfunnet. En annen forutsetning for å bli med er 18 år, det vil si at en kandidat for å bli med i et andelslag må oppnå myndighetsalderen, være fullt i stand og løsningsdyktig. Noen samfunn krever, i tillegg til søknaden, å legge ved et spørreskjema med personopplysninger og kort informasjon om deg selv.

Steg 2

For å bekrefte din soliditet og juridiske kapasitet, blir du bedt om å fremlegge et sertifikat fra arbeids- eller arbeidsboken, TIN og en kopi, et pensjonsforsikringsbevis og en kopi. Avgjørelsen om din oppføring vil bli tatt av alle medlemmer av det nåværende andelslaget på en generalforsamling ved å stemme.

Trinn 3

Hvis flertallet av medlemmene i den eksisterende foreningen stemte "for" opptaket av det nye medlemmet, anses tiltredelsen som godkjent, men en rekke vilkår må være oppfylt for den endelige mottakelsen av medlemskortet.

Trinn 4

Du kan bli medlem av kooperativet etter å ha sendt inn dokumenter, en søknad, et spørreskjema og betaling av inngangsavgift, tilleggsgebyrer i henhold til gjeldende tariffer. Deretter må du betale månedlige aksjer etablert av foreningens interne juridiske dokumenter.

Trinn 5

Etter å ha betalt alle bidragene fra samfunnet, vil du bli introdusert for de interne rettsaktene, charteret og andre eksisterende regler som regulerer kooperativets aktiviteter. Du må strengt overholde alle gjeldende lover i foreningen, hvis ikke overholdelse kan føre til utvisning fra samfunnet. Du vil bli introdusert for alle dine rettigheter og plikter ved mottak.

Anbefalt: