Hvordan Bore En Brønn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bore En Brønn
Hvordan Bore En Brønn

Video: Hvordan Bore En Brønn

Video: Hvordan Bore En Brønn
Video: VANNBRØNN - NNBB 2024, Mars
Anonim

Innbyggere i privat sektor må selvstendig forbedre hjemmene sine, grave septiktanker, brønner, betale for tjenester til byggefirmaer for installasjon av gassrørledninger. Og hvis du fortsatt kan klare deg uten en rørledning med metan ved hjelp av sylindere, er det umulig å gjøre livet ditt behagelig uten vannforsyning. Det er ikke vann, ingen avløp for avløpssystemet, og derfor vil fasilitetene i hagen bare komplisere livet. Hva skal jeg gjøre hvis det ikke er mulig å ta med vannledninger fra høyhus, og ønsket om komfort er så stort at du er klar til å betale noe, hvis det bare ikke var en vask på kjøkkenet ditt, men en kran?

Hvordan bore en brønn
Hvordan bore en brønn

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem om du vil utføre arbeidet med å utdype brønnen uavhengig eller ansette spesialborere.

Steg 2

Velg stedet der du skal bore. Klar. Kjøp det nødvendige antallet vannrør med forskjellige diametre og veggtykkelser.

Trinn 3

Beregn opptakene med tanke på ønsket brønndybde. Husk at staten forbyr boring til mer enn 50 meters dyp.

Trinn 4

Forbered boreverktøyet. Installer en bor klargjort for brønnen med borerør festet til enden i fordypningen. Alternative rør avhengig av fordypningen i brønnen.

Trinn 5

Hvis du har tenkt å lage hullet på en roterende måte, klemmer du borerørene i en enhet som hjelper til med å gi rotasjon. Slå på enheten og start fordypningen.

Trinn 6

Hvis du har en skruinstallasjon i stedet for en rotor og borerør, må du forberede et sted for dumping av den ekstraherte jorda. Denne metoden brukes hovedsakelig når du borer brønner for vannforsyning.

Trinn 7

Bruk spylevæske til å rengjøre riggmaskineriet og delene.

Trinn 8

Bor enten i rett vinkel eller i skarp vinkel. Husk at retningsboringsmetoden smuldrer brønnen raskere, så ikke nøl med å installere rørledningen.

Anbefalt: