Hvordan Stemple

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stemple
Hvordan Stemple
Anonim

Frimerker brukes vanligvis til å sertifisere ethvert viktig dokument, for å gi det juridisk kraft. Alle vet fra skolen at et dokument som ikke har stempel er et vanlig papir. Og stempelet gir betydning og juridisk kraft til dokumenter, og det er derfor det må håndteres ekstremt nøye og nøyaktig.

Hvordan stemple
Hvordan stemple

Det er nødvendig

Stempel

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær oppmerksom på at ikke alle typer dokumenter er stemplet. Det er en viss gruppe av slike dokumenter som må sertifiseres med et stempel, det inkluderer registre, estimater, fakturaer, selskapets bestanddokumenter samt personaldokumenter.

Steg 2

Før du setter et stempel på et hvilket som helst dokument, må du studere det nøye og først etter å ha forsikret deg om dets legitimitet, sette et segl. Husk at den største feilen du gjør når du arbeider med frimerker, er å få en kopi på feil dokument. I dette tilfellet vil dokumentet ikke ha noen juridisk kraft og vil bli ansett som feil.

Trinn 3

Velg det nødvendige stempelet for å sertifisere dette dokumentet, siden hver type dokumentasjon (estimat eller faktura) er sertifisert med et eget stempel.

Trinn 4

Du kan ikke sette et frimerke på noe sted som er "praktisk for deg", fordi regelen for å plassere frimerker er den samme og den samme for alle: frimerket er plassert på slutten av dette dokumentet ved siden av underskriftene til partene hvis navn er til stede i det.

Trinn 5

Ikke glem at stempelet du la igjen i dokumentet ikke bare burde være på rett sted, men også være godt lesbart, det vil si at blekket ikke skal falme, enn si smurt.

Anbefalt: