Hvordan Nettstedet Til En Byggeorganisasjon Skal Se Ut

Hvordan Nettstedet Til En Byggeorganisasjon Skal Se Ut
Hvordan Nettstedet Til En Byggeorganisasjon Skal Se Ut

Video: Hvordan Nettstedet Til En Byggeorganisasjon Skal Se Ut

Video: Hvordan Nettstedet Til En Byggeorganisasjon Skal Se Ut
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, April
Anonim

Vellykket bedriftspresentasjon på nettet er en kunst. Derfor bør ikke utarbeidelse av et visittkortside eller en informasjonsressurs om selskapets aktiviteter kontaktes med amatørkunnskap innen markedsføring og reglene for presentasjon av tjenester. Dette gjelder spesielt for anleggsorganisasjoner som har sine egne forbruker- og produksjonsdetaljer.

Hvordan nettstedet til en byggeorganisasjon skal se ut
Hvordan nettstedet til en byggeorganisasjon skal se ut

Som regel jobber byggefirmaer samtidig i næringslivet (det såkalte B2B-segmentet) og i tilbudet av tjenester til enkeltpersoner. Begge markedene er ekstremt viktige for byggefirmaet, fordi ustabiliteten i kontraktsvolumene i B2B-markedet eller innen offentlige ordrer tvinger stadig større byggefirmaer til å henvende seg til privat sektor.

Dette forklarer viktigheten av å presentere informasjon på nettstedet til en byggeorganisasjon i den mest enhetlige formen. Med andre ord, innhold må skreddersys for både bedrifter og enkeltpersoner samtidig. Begge, det skal bemerkes, kan være både fagfolk i byggebransjen og folk langt fra næringsspesifikasjoner. Oppgaven til gruppen av nettstedsskapere for en konstruksjonsorganisasjon er å gi objektiv og pålitelig informasjon om selskapets erfaring, dets opprinnelse, moderne produksjonspotensial osv.

Det er bedre at de opprinnelige dataene om organisasjonen illustreres med fotografier av overleverte gjenstander eller utført arbeid. Den store feilen er å publisere anonyme øyeblikksbilder - hvert objekt må signeres og plasseres i henhold til kronologien til hendelsene.

Større tillit hos en potensiell klient kan oppnås hvis kildedataene inneholder bilder av ledelsen og ansatte i bedriften med kontaktinformasjon. I tillegg til den eksplisitte kommunikasjonsfunksjonen, viser den selskapets åpenhet og beredskap for nye forretningsinteraksjoner.

Av stor betydning på stedet for en konstruksjonsorganisasjon er sertifikater for opptak til arbeid med SRO, lisenser og andre tillatelser (ISO-sertifikater osv.). Nøkkelpersoner med unike kvalifikasjoner bør også være stolte av stedets sider. Det spesifikke ved byggevirksomheten avhenger i stor grad av profesjonaliteten til ingeniør- og arbeidstakerne, og derfor bør ikke arbeidskollektivets fortjeneste legges i skyggen.

I tillegg bør selskapets nettside gi et sted for æresertifikater, takkebrev og positive anmeldelser fra kunder. Disse anbefalingene, publisert i form av eksemplarer, fungerer som et godt incitament for potensielle kunder til å etablere samarbeid.

Mye kontrovers er forårsaket av relevansen av publiseringen av den såkalte prislisten for tjenestene til byggorganisasjoner. Faktisk setter byggefirmaer sjelden klare prispolitikker, og det er grunnen til at store selskaper ofte ikke publiserer kostnadsdata på sine nettsteder. Imidlertid er det lov å indikere den endelige kostnaden for fullførte kontrakter for offentlige ordrer, som gjør det mulig for en potensiell klient å utarbeide en foreløpig økonomisk analyse av resultatene av samspill med organisasjonen.

Nyhetsinnholdet på nettstedet til et byggefirma lar deg som regel vurdere tempoet i utviklingen av selskapet, resultatene av den konstante profesjonelle veksten. Informasjonen publisert i nyhetene skal gi en klar ide om selskapets pålitelighet. Den gale måten i samlingen av informasjonsinnhold er publiseringen av negativ informasjon om konkurrenter. Selv om denne informasjonen blir publisert i offisielle kilder, kan en insisterende vekt på upåliteligheten til et tredjeparts byggefirma indikere en aggressiv politikk fra selskapet, som ikke oppfattes positivt av alle potensielle kunder.

Å innse at leserne på nettstedet kan bli personer som ikke har noen anelse om detaljene i byggevirksomhet, vil det ikke være overflødig å tilby et avsnitt som inneholder en terminologisk ordbok, samt et regelverk: SNIPs, GOSTs og SanPins. Hvis byggeorganisasjonen styres av andre standarder som ikke er foreskrevet i loven (for eksempel internasjonale, som ofte er strengere enn innenlandske), må de også være oppført på ressurssidene. Disse materialene vil tillate den besøkende å få svar på spørsmål som kan oppstå i løpet av studiet av informasjonen uten å forlate organisasjonens nettsted. Det er viktig å feste den potensielle klientens oppmerksomhet på ressursen og ikke gi ham en grunn til å lukke nettleservinduet, fordi det kanskje ikke kommer et nytt besøk.

Anbefalt: