Hvordan Få Et Sertifikat For Individuelt Entreprenørskap

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Et Sertifikat For Individuelt Entreprenørskap
Hvordan Få Et Sertifikat For Individuelt Entreprenørskap

Video: Hvordan Få Et Sertifikat For Individuelt Entreprenørskap

Video: Hvordan Få Et Sertifikat For Individuelt Entreprenørskap
Video: Sådan ændrer du forskudsopgørelsen, hvis du får et job - Borgerservice to go 2024, April
Anonim

Sertifikatet for statsregistrering av en enkelt entreprenør er vanligvis klart innen fem dager etter innlevering av de nødvendige dokumentene. Oftest oppnås det under et personlig besøk på skattekontoret. Og de som ikke møtte, blir vanligvis sendt med posten.

Hvordan få et sertifikat for individuelt entreprenørskap
Hvordan få et sertifikat for individuelt entreprenørskap

Det er nødvendig

  • - kvittering for aksept av dokumenter for statsregistrering av en enkelt entreprenør;
  • - pass.

Bruksanvisning

Trinn 1

En kvittering for å godta dokumenter for statsregistrering som individuell gründer tar et av arkene til en søknad i den etablerte formen du sender til skattekontoret. Du bør ikke fylle ut denne kvitteringen. Dette må gjøres av skatteoffiser som godtar pakken med dokumenter fra deg.

Oppbevar dette papiret, som uten det, vil sertifikatet og utdraget fra USRIP ganske enkelt ikke bli gitt til deg.

Når du sender inn dokumenter, hvis alt er i orden med dem, blir du umiddelbart fortalt når du skal komme for et sertifikat. Loven gir nøyaktig fem dager for dette. Det vil ikke være mulig å få et sertifikat tidligere, men du trenger sannsynligvis ikke å vente lenger enn forventet.

Steg 2

På den bestemte dagen må du i arbeidstiden komme til inspeksjonen der du sendte inn dokumenter for registrering. Avhengig av prosedyrene i et bestemt skattekontor for utstedelse av sertifikater og utdrag fra USRIP, kan det gis et eget vindu eller skranke, eller de kan utstedes på samme sted der dokumentene godtas. I dette tilfellet kan det gis forskjellige tider for å godta og utstede papirer. Du må avklare disse detaljene i en spesifikk inspeksjon.

Hvis det er en elektronisk kø for utstedelse av sertifikater, kan den være separat.

Etter å ha ventet på din tur, må du fremvise pass og mottak av dokumenter for skatteoffiser.

Trinn 3

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan komme for et sertifikat i tide, sjekk med skatteprosedyren for å få tak i dokumenter i et slikt tilfelle.

Vanligvis sendes dette dokumentet bare med post til adressen der gründeren er registrert på bostedet. Så hvis det ikke sammenfaller med stedet der du faktisk bodde, må du sjekke postkassen nøyaktig hvor du er registrert.

Skattekontoret sender vanligvis slike dokumenter med enkelt brev, så alt du trenger å gjøre er å åpne postkassen og deretter konvolutten.

Anbefalt: