Hvorfor Trenger Vi Rekvisita

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Trenger Vi Rekvisita
Hvorfor Trenger Vi Rekvisita
Anonim

Banksektoren og alt relatert til penger krever strenghet og overholdelse av detaljer. Uten riktig utfylte felt i dokumentene er det umulig å motta betaling. Derfor blir evnen til å håndtere kravene relevant.

https://af.sgap.ru
https://af.sgap.ru

Ikke gjør feil

Strengt tatt er rekvisita en form for menneskelig identifikasjon. TIN, bankkontoer, betalingsdetaljer for private bedriftseiere og store organisasjoner - dette er detaljene. Men i ett eller annet tilfelle er deres formål og bruksform forskjellig.

Krav er nødvendige for transparensen i transaksjonen og gjensidig tillit til partene som er involvert i den. Ingen betalingssystem utsteder en tillitsgrense uten autentiske betalingsdetaljer.

For hvem

Dette gjelder spesielt individuelle gründere (IE) som ikke er så kjent som banker, store bedrifter osv. Ved hjelp av rekvisita foregår en rask sjekk av informasjon om gründeren, og uten dem blir virksomheten ulovlig.

Det vil være umulig å drive virksomheten din vellykket, fordi ingen potensielle kunder ønsker å delta i en transaksjon som virker tvilsom for ham.

La oss se på spesifikke eksempler

Bankopplysningene til en person antar tilstedeværelsen av obligatoriske data om eieren av en bankkonto eller et kort:

initialer;

- TIN kreves, for betaling til budsjettet, er det behov for et kontrollpunkt - koden til årsaken til registrering i banken;

-antall på nåværende konto;

- det fulle navnet på mottakerens bank og adressen til stedet;

-BIK - identifikasjonskode til banken der kontoen åpnes;

-korrespondentkonto;

- for Ukraina må du oppgi MFO - bransjeomsetning.

I Ukraina er det konseptet med en transittkonto der betalinger kommer direkte til banken, og formålet med betalingen blir da ansett som det viktigste punktet. De fleste av virksomhetene bruker en transittkonto, hvis kontoer betalinger overføres i henhold til EDRPOU-koden - Unified State Register of Enterprises and Organisations of Ukraine.

Noen banker eller betalingssystemer krever at du oppgir formålet med betalingen og informasjon om eieren av kortet eller kontoen som skal fylles på. Du trenger også en lovlig adresse eller et sted for faktisk registrering, noe som er det samme.

For bedrifter og individuelle gründere er detaljene generelt de samme, bare de er forskjellige, og noen kolonner er lagt til.

Bankdetaljer er "konduktører" av betalinger, fastsettelse av kvittering, og detaljene til et foretak eller en individuell entreprenør er identifikatorer for spesialiseringen av aktiviteten, identiteten til eieren og stedet.

De siste fem punktene er unike, vanlige og obligatoriske, uten hvilke ingen kredittinstitusjoner vil begynne å behandle finansielle transaksjoner.

Dermed er kravene nødvendige for at et individ eller et foretak skal inngå tilstrekkelige økonomiske forbindelser med de samme menneskene eller organisasjonene - fagpersoner med økonomisk aktivitet. I tillegg til tilstedeværelsen av detaljene selv, må du ta hensyn til riktig fylling, uten hvilken det er umulig å snakke om beregninger.

I tillegg kan bankens sikkerhetstjeneste blokkere kontoen hvis dataene leveres feil.

Anbefalt: