Hvordan Omskrive En Personlig Konto

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Omskrive En Personlig Konto
Hvordan Omskrive En Personlig Konto

Video: Hvordan Omskrive En Personlig Konto

Video: Hvordan Omskrive En Personlig Konto
Video: SKAL min virksomhed have en bankkonto? 2024, Kan
Anonim

Hvis personen som den personlige kontoen til dette boarealet er registrert hos blir utskrevet eller flytter til en annen leilighet, kan det oppstå en situasjon i behovet for å omskrive kostnadene for å betale for verktøy til et annet familiemedlem. I dette tilfellet er det nødvendig å ta hensyn til en rekke krav som presenteres av boligpolitikken.

Hvordan omskrive en personlig konto
Hvordan omskrive en personlig konto

Det er nødvendig

  • - inntektssertifikat på arbeidsstedet;
  • - BTI-plan;
  • - matrikkelpass
  • - et utdrag fra husboken;
  • - en kopi av den nåværende økonomiske og personlige kontoen.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem om kontoen kan overføres til en annen person. Denne prosedyren kan bare utføres for en voksen statsborger i Russland som er registrert og bor i dette boarealet. Samtidig må han ha en viss inntekt som gjør at han kan betale strømregninger.

Steg 2

Snakk med familiemedlemmer om muligheten for å åpne flere personlige kontoer. Dette vil tillate deg å distribuere strømregninger hvis det bor mer enn én person i leiligheten. Det skal bemerkes at en personlig konto kan deles i like store deler eller bestemmes for et bestemt rom.

Trinn 3

Innhent skriftlig samtykke fra alle familiemedlemmer som bor i denne leiligheten for en folketelling. Hvis noen er imot slike handlinger, kan tvisten bare løses i retten.

Trinn 4

Samle en pakke med dokumenter som er nødvendige for å endre leieavtalen og registrere en ny personlig konto. Den består av: et inntektssertifikat på arbeidsplassen, en BTI-plan og et matrikkelpass, et utdrag fra husboken, samt en kopi av den nåværende økonomiske og personlige kontoen. Skriv en søknad om å utstede en personlig konto for en annen person eller dele den opp i flere familiemedlemmer.

Trinn 5

Send inn en søknad med en dokumentpakke til kontoret for departementet for boligpolitikk i ditt område. Hvis alle dokumenter er utarbeidet riktig og det ikke er krav fra andre familiemedlemmer, vil du innen den fastsatte tidsrammen motta en ny personlig konto. Det er også nødvendig å signere en endret leieavtale.

Trinn 6

Søk med en påstand om retten hvis det ikke var mulig å omskrive den personlige kontoen på denne måten. I dette tilfellet er det nødvendig å innhente en skriftlig begrunnelse fra UDZHPiZhF for avslaget på å utføre denne prosedyren. Få en rettsavgjørelse, på grunnlag av hvilken boligorganisasjonen vil være forpliktet til å omskrive den personlige kontoen.

Anbefalt: