Hvordan åpne En Personlig Konto

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Personlig Konto
Hvordan åpne En Personlig Konto

Video: Hvordan åpne En Personlig Konto

Video: Hvordan åpne En Personlig Konto
Video: SKAL min virksomhed have en bankkonto? 2024, April
Anonim

En personlig konto er en konto som åpnes i en kommersiell bank av en individuell, individuell gründer eller organisasjon for å gjøre oppgjør. Flere personlige kontoer kan åpnes for en økonomisk enhet.

Hvordan åpne en personlig konto
Hvordan åpne en personlig konto

Bruksanvisning

Trinn 1

For å åpne en konto, må en person kontakte banken med pass og TIN. Noen banker krever ikke originalen til sistnevnte, det er nok å oppgi et nummer hvis det er tildelt deg. I tillegg trenger du en viss sum penger for å åpne en konto.

Steg 2

Deretter må du forklare operatøren for hvilke formål du trenger en konto. For å utføre innkommende og utgående transaksjoner, vil du åpne en gjeldende konto eller "On Demand" -innskudd. De gjør det mulig å bruke kontoen uten begrensninger, gi bidrag og ta ut penger når som helst.

Trinn 3

Etter at du har valgt den nødvendige kontoen, vil bankrepresentanten utarbeide en avtale som spesifiserer vilkårene for levering av tjenesten. På samme tid, les den nøye, sjekk riktigheten av å fylle ut dine personlige data, bare signer deretter. Det er nødvendig at signaturen på kontrakten sammenfaller med signaturen i passet. I tillegg, for alle påfølgende forbruksvarer, blir det sjekket mot det installerte eksemplet.

Trinn 4

For å åpne en personlig bankkonto for en enkelt entreprenør, må du sende inn følgende dokumenter: pass, sertifikat for registrering som individuell entreprenør og skatteregistrering. I tillegg er det nødvendig å skrive en tilsvarende søknad, fylle ut et kort med eksempler på signatur og forsegling, sertifisere det med en notarius eller en bankrepresentant, samt gi patenter eller lisenser, hvis dette er bestemt av aktivitetene. Banken sjekker ovennevnte dokumenter innen 1-5 dager og åpner en konto.

Trinn 5

For å åpne en personlig konto, må en juridisk enhet samle inn en større pakke med dokumenter enn en gründer. I tillegg til sertifikater for statsregistrering og skatteregistrering, må et foretak sende inn en kopi av charteret, vedtektene, dokumenter om utnevnelse av en leder, regnskapsfører, kopier av passene sine. I tillegg bør du lage et kort med eksempler på signaturer og forseglingsavtrykk, samt et utdrag fra registeret over juridiske personer.

Anbefalt: