Hvordan Inngå En Kontrakt For Fjerning Av Fast Avfall

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Inngå En Kontrakt For Fjerning Av Fast Avfall
Hvordan Inngå En Kontrakt For Fjerning Av Fast Avfall

Video: Hvordan Inngå En Kontrakt For Fjerning Av Fast Avfall

Video: Hvordan Inngå En Kontrakt For Fjerning Av Fast Avfall
Video: Hvordan redusere/gjenbruke eget avfall 2024, April
Anonim

Fraværet av en kontrakt for fjerning av fast husholdningsavfall (MSW) kan ikke bare føre til miljøforurensning, problemer med naboene, men også til straff. For å inngå en kontrakt riktig, må du ta hensyn til flere aspekter.

Hvordan inngå en kontrakt for fjerning av fast avfall
Hvordan inngå en kontrakt for fjerning av fast avfall

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn den rette entreprenøren som vil jobbe regelmessig og jobbe ærlig, i samsvar med alle lover og avtaler. Kontakt dine venner og ledere av nærliggende organisasjoner, kanskje de kan gi deg råd om et slikt selskap. Les annonser i aviser, media, på Internett, sammenlign priser og stillingsanmeldelser.

Steg 2

Forsikre deg om at du har en lisens for bortskaffelse av fast avfall og andre dokumenter som avgjør lovligheten til selskapet.

Trinn 3

Kontakt lederen for den valgte organisasjonen og begynn å diskutere vilkårene i kontrakten. Finn ut om muligheten for å tilby hele listen over tjenester du trenger: lasting, transport og lossing av søppel. I tillegg trenger du kanskje også resirkulering - hver vare må staves ut i kontrakten.

Trinn 4

Tenk over alle de små tingene med en gang for ikke å komme tilbake til dem etter en stund. For eksempel kan det hende du trenger en bestemt type søppelbøtte eller muligheten for flere flyreiser dagene før ferien - spesifiser alt dette i kontrakten.

Trinn 5

Forsikre deg om at alle begrensninger og priser for tjenester som er oppgitt ved signeringstidspunktet, er angitt i kontrakten. I tillegg må alle vilkår for prisendringer over tid spesifiseres i detalj og utvetydig, det er ønskelig at entreprenøren ikke kan endre dem ensidig.

Trinn 6

Sørg for å ta med følgende punkter i kontrakten for fjerning av fast avfall: arbeidsplan, betalingsbetingelser, volum og art av søppel som skal fjernes, transportmåte, vilkår for samarbeid osv.

Trinn 7

Spesifiser i kontrakten straffer og tap som kan pålegges entreprenøren i tilfelle søppeloppsamling med for tidlig eller dårlig kvalitet.

Anbefalt: