Hvordan åpne En Møbelproduksjon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Møbelproduksjon
Hvordan åpne En Møbelproduksjon

Video: Hvordan åpne En Møbelproduksjon

Video: Hvordan åpne En Møbelproduksjon
Video: How to Start a Furniture Making Business | Starting a Furniture Manufacturing Business 2024, Mars
Anonim

I enhver større by er det mange salonger hvor du kan finne møbler for enhver smak, størrelse og lommebok. Men til tross for dette, har mange mennesker en tendens til å ha møbler hjemme som ikke ligner modellene som presenteres i butikkene. Hvis du vil hjelpe dem med å skape et unikt interiør, kan du åpne en møbelproduksjon.

Hvordan åpne en møbelproduksjon
Hvordan åpne en møbelproduksjon

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en forretningsplan som inneholder resultatene av markedsundersøkelser i din region (distrikt).

Steg 2

Registrer en individuell gründer eller LLC hos skattekontoret (hvis du planlegger å levere møbler til andre juridiske enheter eller offentlige kunder). Få et sertifikat for statsregistrering av en bedrift, få OKVED / OKPO og MRP-koder.

Trinn 3

Finn og leie et passende produksjonsanlegg. Dette rommet må nødvendigvis ha rom for lager av materialer og tilbehør og for lager av ferdige produkter.

Trinn 4

Lei et kontor. Det kan grense direkte til produksjonsanlegg, eller det kan være plassert i et annet område av byen (helst i sentrum). Utstyr lokaler for regissøren (produksjonseier, i tilfelle du har registrert en individuell gründer), regnskapsfører, designere. Ved inngangen til kontoret, plasser resepsjonen og stativ med kataloger over ferdige produkter og materialprøver.

Trinn 5

Kontakt SES, brannsikkerhetstjenesten og miljøkommisjonen for å få konklusjoner om den korrekte tilstanden til lokalene og om samsvar med produkter som er vedtatt i din region.

Trinn 6

Kjøp alt nødvendig utstyr for produksjon (maskiner, verktøy). Organiser lokalene, følg sikkerhetsregler slik at det ikke er tvunget nedetid under produksjonsprosessen, og muligheten for skade på ansatte er utelukket.

Trinn 7

Signer kontrakter med trebearbeidingsfirmaer og maskinvareprodusenter. Ikke spar på kvaliteten. Hvis du skal levere møbler til butikker eller organisasjoner, kan du inngå kontrakter med dem, til og med dumping, om nødvendig. Hvis du skal produsere kvalitetsmøbler, vil gode anbefalinger hjelpe deg med å etablere salg på kortest mulig tid og allerede til normale priser.

Trinn 8

Ansett personale. Alle ansatte må ha den nødvendige erfaringen innen møbelproduksjon i din region. Designere skal kunne arbeide med all moderne programvare for møbelproduksjon.

Trinn 9

Bruk tjenestene til et reklamebyrå og organiser en kampanje for å markedsføre produktet ditt, med fokus på kvaliteten på ordreoppfyllelsen.

Anbefalt: