5 Gyldne Forretningsregler

Innholdsfortegnelse:

5 Gyldne Forretningsregler
5 Gyldne Forretningsregler

Video: 5 Gyldne Forretningsregler

Video: 5 Gyldne Forretningsregler
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

En ekte forretningsmann er klar for ethvert forretningskurs 24 timer i døgnet. Han er også klar til å ta rimelige risikoer om nødvendig. Men hvordan minimerer du gjenværende risiko?

5 gyldne forretningsregler
5 gyldne forretningsregler

Bruksanvisning

Trinn 1

Money Up-regelen.

Husk at ingen i livet vil selge deg til og med et brød på kreditt. Derfor, uansett hvordan de overtaler deg til å utsette betalingen, ikke enig, krev penger på forhånd, uten frykt for å bli stemplet som en gjerrig.

Steg 2

Regel "Interessant nyskapende idé".

Du bør ikke åpne to dagligvarebutikker i samme gate - når alt kommer til alt har folk for vane å gå til den gamle for dagligvarer.

Trinn 3

Regel "Oppfyllelse av forpliktelser".

Bare omdømme kan være viktigere enn penger. Prøv å ikke kaste ord i avløpet, og hvis du allerede har gitt et utslettsløfte, hold det.

Trinn 4

Regel "Det er en eier i huset."

Etter å ha studert historien til de mest lønnsomme prosjektene nøye, vil du legge merke til at enhver partnervirksomhet før eller senere fører til uenigheter i teamet. Og så må du ty til delen.

Trinn 5

Regelen er "Ikke klipp den ut med en øks."

Sørg for å dokumentere alle avtalene dine med leverandører og kjøpere. Det er ikke nødvendig å stole på russeren kanskje og samvittigheten til en person - de, i motsetning til riktig dokumenterte forpliktelser, kan mislykkes.

Anbefalt: