Hvordan åpne Fotostudioet Ditt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Fotostudioet Ditt
Hvordan åpne Fotostudioet Ditt

Video: Hvordan åpne Fotostudioet Ditt

Video: Hvordan åpne Fotostudioet Ditt
Video: Floras fototips – Gör enkelt en fotostudio hemma 2024, Kan
Anonim

Et fotostudio som gir en "foto for dokumenter" -tjeneste, er ifølge eksperter i dag en av de enkleste typene virksomhet når det gjelder organisering. Det er nok bare å finne et godt sted for det, og resten, som de sier, er et spørsmål om teknologi.

Hvordan åpne fotostudioet ditt
Hvordan åpne fotostudioet ditt

Det er nødvendig

  • -4-6 kvadratmeter areal på fremleiebasis;
  • -utstyr for fotografering og utskrift av fotografier (kamera, blits, stativ, datamaskin, fargesprinter);
  • - møbler til arbeidsplassen din og møbler til kundeservice (bord, to stoler, kleshenger, speil);
  • - en eller to lønnede operatører;
  • -midler for utendørs reklame (skilt, søyler).

Bruksanvisning

Trinn 1

Lei et lite område i salgsområdet til en butikk eller i et kjøpesenter i henhold til en fremleiekontrakt - bare 4-5 kvadratmeter vil være nok. Det anbefales ikke å kjøpe et rom for å åpne et "bilde for dokumenter" - stedet er kanskje ikke så bra som du forventet. Hovedkravet for plasseringen av fotostudioet er så mye trafikk som mulig, nærheten til ulike myndigheter, utdanningsinstitusjoner og store forretningssentre.

Steg 2

Kjøp utstyr til et fotostudio - et digitalt kamera med blits og stativ, en datamaskin med fargeskriver og en skanner. I tillegg kan du få fotolamper og en paraply for å diffundere lys. I arbeidet ditt trenger du spesialisert programvare (primært Adobe Photoshop), samt møbler for arbeidsplassen din og for de besøkende - et bord, stoler, kleshengere og et speil.

Trinn 3

Bestill et skilt og søyler fra et reklamebyrå for å tiltrekke seg kunder - når en person leter etter et sted hvor han kan bli fotografert til et dokument, leter han først etter de tilsvarende skiltene med øynene. Det er også effektivt å skrive ut og distribuere flygeblad rundt fotostudioet ditt. Annonsering på Internett og i trykte medier i tilfelle tjenesten "foto for dokumenter" anses å være ineffektiv.

Trinn 4

Finn en eller to skiftoperatører til å jobbe med fotostudioet ditt. Hvis du skal fotografere folk på egenhånd, vil ett "skifte" være nok for deg, men hvis du bare vil håndtere organisatoriske spørsmål, må du ansette to arbeidere, helst fremme dem ikke bare med lønn, men også med en prosentandel av daglig inntjening.

Anbefalt: