Hvordan Starte En Hotellvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Starte En Hotellvirksomhet
Hvordan Starte En Hotellvirksomhet

Video: Hvordan Starte En Hotellvirksomhet

Video: Hvordan Starte En Hotellvirksomhet
Video: Hvordan Er Det Å Starte Nytt Hotell & Restaurant? // SOV Lodge & Andre Etasje (Vågå) 2024, Kan
Anonim

For å starte en hotellvirksomhet må du lage en økonomisk prognose om muligheten for å drive den på det valgte stedet. Hvis prognosen er gunstig, fortsett til neste trinn: forberedelse av lokalene, innhenting av tillatelser, rekruttering av personell.

Hvordan starte en hotellvirksomhet
Hvordan starte en hotellvirksomhet

Det er nødvendig

  • - rom for hotell
  • - forretningsplan;
  • - tillatelser.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ekspertes vurderinger indikerer at den russiske hotellvirksomheten er et lovende område for forretningsutvikling i landet. For å bestemme hvor lønnsomt hotellvirksomheten vil være i en bestemt by, blir det foreløpig gjennomført en markedsføringsstudie for å finne svar på spørsmålet om hvor mye hotellet du planla vil være etterspurt om to til tre år.

Steg 2

Denne tidsperioden tas i betraktning fordi omtrent denne tiden brukes på alle slags godkjenninger, å skaffe tillatelser, papirarbeid og bygging og igangkjøring av selve hotellet (eller reutstyr av den eksisterende bygningen for hotellets behov).

Trinn 3

Hvis det er i byen der det er planlagt å drive hotellvirksomhet, er det store bedrifter som godtar forretningsreisende, eller byen er av interesse for turister i historisk eller kulturell henseende, eller den er attraktiv for rekreasjon, da den ligger ved siden av til sjø, fjell, innsjø, elv, så er prognosen for den planlagte virksomheten ganske gunstig.

Trinn 4

Direkte videre handlinger til valg av hotellkategori, volum av steder, utvikling av infrastrukturen til hotellbransjen, samt muligheten for å tiltrekke seg tredjepartskapital, forutsi lyse hendelser i livet i landet, som åpningen kan være tidsbestemt, og etablering av kontakter mellom bymyndighetene. Bestem prisene for tjenestene hotellet tilbyr.

Trinn 5

Neste trinn er forberedelse av lokalene, innredning og innhenting av alle nødvendige tillatelser: brannvesen, kraftingeniører, byens vannforsyning, sanitærstasjon, etc. Og hele denne tiden, parallelt, delta i valg av personell som vil være "ansiktet" på hotellet.

Trinn 6

Og ikke glem reklame: utendørs, TV, internett. Planlegg umiddelbart den videre utviklingen av hotellet: sørg for muligheten for å koble til tilleggstjenester, for eksempel åpning av restauranter, kafeer, Internett-sentre, fasiliteter for å tilby personlige tjenester (frisør, renseri, etc.).

Anbefalt: