Hvordan Starte Kledehandel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Starte Kledehandel
Hvordan Starte Kledehandel

Video: Hvordan Starte Kledehandel

Video: Hvordan Starte Kledehandel
Video: Økonomiskolen - Starte bedrift 2024, Kan
Anonim

Du har bestemt deg for å starte en bedrift og tenker på å åpne et punkt eller til og med en klesbutikk. Hvordan organisere denne virksomheten slik at varene ikke blir foreldede i hyllene?

Hvordan starte kledehandel
Hvordan starte kledehandel

Bruksanvisning

Trinn 1

Studer klesmarkedet i byen din (konkurrenter, utvalg, etterspørsel). Bestem deg for formen for handelsorganisasjon (skranke, selvbetjening). Velg hva slags klær du vil selge, for hvilket formål, og hvem som vil være dine potensielle kjøpere. Det kan være en butikk (eller poeng) som selger dame-, herre-, barneklær osv. Du kan også selge relaterte produkter.

Steg 2

Lag en forretningsplan for salgsorganisasjonen din, eller tildel den til en spesialist. Finn ut om du for øyeblikket har nok midler til å begynne å handle. Husk at uforutsette utgifter utgjør størstedelen av kostnadene for en bedrift.

Trinn 3

Ingen kleslisens kreves. Imidlertid i de grunnleggende dokumentene til din individuelle entreprenør, LLC, etc. koder må oppgis for å bekrefte at organisasjonen din driver handel.

Trinn 4

Gi beskjed til Rospotrebnadzor om at du begynner å handle. I applikasjonen angir du hvilken type produkt (klær) du har tenkt å selge.

Trinn 5

Hvis du planlegger å åpne en butikk, kan du komme med et navn som vil appellere til deg, potensielle kunder og høres eufonisk ut. Velg et sted for butikken din. Hvis du skal åpne et punkt i markedet, velger du ikke markedet som er nærmest hjemmet ditt, men det der flest kjøpere kommer.

Trinn 6

Få de nødvendige dokumentene og konklusjonene fra SES og brannvesenet hvis du vil begynne å handle i et eget rom eller leie en del av det.

Trinn 7

Kjøp varene og nødvendig utstyr. Forsikre deg om at alle produktene har kvalitetssertifikater. Men hvis du kjøper i utenlandske eller kapitalmarkeder, så prøv å finne ut på forhånd fra pålitelige kilder om påliteligheten til potensielle leverandører. Varene må flyte jevnt, så tenk umiddelbart på leveringsordningen.

Trinn 8

Hvis du åpner en butikk, må du sørge for å annonsere i media, ta deg av utendørsannonsering også.

Trinn 9

Ordne varene slik at det er praktisk å ta dem ut av hyllene, kleshengere. Prislapper skal skrives med stort trykk.

Trinn 10

Ansett personale og ikke glem å beskytte butikken eller utsalgsstedet.

Anbefalt: