Hvordan åpne Et Handelssted

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Handelssted
Hvordan åpne Et Handelssted

Video: Hvordan åpne Et Handelssted

Video: Hvordan åpne Et Handelssted
Video: Kjerringøy Ingelin Noresjø 2024, April
Anonim

For å handle, er det nødvendig å nøye vurdere alle spørsmålene knyttet til organiseringen av en handelsplass og beregne mulige risikoer. Riktig organisering krever viss kunnskap og evne til å navigere i det valgte området.

Hvordan åpne et handelssted
Hvordan åpne et handelssted

Det er nødvendig

  • - identitetsdokument;
  • - en datamaskin med Internett-tilgang;
  • - midler til å organisere en handelsplass.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis dette er ditt første utsalgssted, skriv en forretningsplan. En forretningsplan er en økonomisk plan for handelsaktivitetene dine. Den viser beregninger som lønnsomhet, tilbakebetalingsperioder, tilbakevendende og engangskostnader osv. I dette dokumentet må du gjenspeile alle kostnader, inkludert de som er knyttet til åpningen av et detaljhandel.

Steg 2

Finn leverandører, før foreløpige forhandlinger med dem om samarbeid, vær spesielt oppmerksom på økonomiske spørsmål. Forsøk å oppnå lavest mulig kjøpspriser.

Trinn 3

Registrer et handelsselskap. Både enkeltentreprenører og juridiske enheter kan handle med varer. Velg den forretningsformen som passer best til virksomhetens omfang.

Trinn 4

Velg lokaler for ditt fremtidige utsalgssted. Når du velger, ta hensyn til etterspørselen etter produktet ditt, konkurranse, nåværende priser, med fokus på et bestemt sted hvor du planlegger å begynne å handle.

Trinn 5

Registrer deg hos distriktsskattekontoret på stedet for utsalgsstedet.

Trinn 6

For å vekke oppmerksomhet fra potensielle kunder, organiser en reklamekampanje. Lag bonusprogrammer, rabatt-systemer. Dette trinnet lar deg raskt tiltrekke kjøpere til det nye utsalgsstedet.

Trinn 7

Kjøp varer fra leverandører. Begynn å handle.

Anbefalt: