Hvordan Lage Et Rengjøringsfirma

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Rengjøringsfirma
Hvordan Lage Et Rengjøringsfirma

Video: Hvordan Lage Et Rengjøringsfirma

Video: Hvordan Lage Et Rengjøringsfirma
Video: В эти дни недели нельзя мыть полы, чтобы не украли достаток и удачу 2024, Kan
Anonim

Rengjøringsvirksomheten i Russland er en ganske lovende virksomhet. Konkurransen i denne sektoren er liten, og følgelig er terskelen for å komme inn i markedet lav. Hva skal til for å åpne ditt eget rengjøringsfirma?

Hvordan lage et rengjøringsfirma
Hvordan lage et rengjøringsfirma

Det er nødvendig

Nødvendig sett med utstyr og teknologi for rengjøring av bolig- og industrilokaler, samt midler til personale og reklame

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt skattekontoret for registrering av en PBLE eller en individuell entreprenør. Hvis et rengjøringsselskap planlegger å betjene mange industrielle lokaler, samt jobbe med enkeltpersoner, kan du registrere et OJSC og tiltrekke deg flere investorer for å markedsføre og utvikle virksomheten din.

Steg 2

Lei kontor og lagringsplass for maskiner og utstyr. Det er ikke nødvendig å leie et kontor i sentrum, fordi du vil jobbe på klientens territorium, og du kan godta bestillinger selv via Internett eller via telefon. Forresten er det viktig å installere disse enhetene på kontoret, samt kontorutstyr (en skriver for utskrift av kontrakter, et modem for Internett-tilgang og en datamaskin selv).

Trinn 3

Kjøp det nødvendige utstyret - en roterende maskin, en teppevask og flere tilbehør for en rekke overflater. Sørg for å kjøpe minimumssett med kjemikalier - tepperensepulver, sjampo for laminat, parkett og andre overflater, glassrens. Hvis du planlegger å rengjøre nærområdet eller bedriftens territorium, trenger du en traktor, spader, koster.

Trinn 4

Ansett personale. Når du ansetter rengjøringsmidler, må du være oppmerksom på deres flid, punktlighet, flid, arbeidserfaring og ikke til utdanning og kvalifikasjoner.

Trinn 5

Utvikle en annonse for rengjøringsfirmaet ditt. Den mest effektive måten å gjøre deg kjent i dette segmentet er direkte salg, det vil si å kontakte selskaper direkte, samt annonsere på Internett. Det kan hende du må lage din egen nettside hvis du planlegger å utvikle virksomheten din og betjene flere dusin kunder samtidig.

Trinn 6

Kom i gang, sørg for å holde kampanjer og gi rabatter, til og med små, til dine vanlige kunder.

Anbefalt: