Hvordan åpne Bildeler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Bildeler
Hvordan åpne Bildeler

Video: Hvordan åpne Bildeler

Video: Hvordan åpne Bildeler
Video: Episode 2: Jan Erik Larssen prøver seg på bremsebytte, sammen med Bildeler.no 2024, April
Anonim

En bildelerbutikk kan eksistere både autonomt og som en strukturell enhet for en stor biltjeneste. I begge tilfeller vil prinsippet for dens drift være omtrent det samme. Det viktigste her er den korrekte og velfungerende organisasjonen av lageret, hvor bildelene som presenteres i butikkens sortiment vil bli lagret.

Hvordan åpne bildeler
Hvordan åpne bildeler

Det er nødvendig

  • - lokaler
  • - lagringsutstyr
  • - en datamaskin med spesialisert programvare for regnskapsføring av varer
  • - salgsassistent (leder) og lagerleder
  • - forretningsforhold med flere leverandører
  • - en pakke med tillatelser og bestanddeler

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn et rom som vil huse et lager for bildeler og skille et lite område for et salgsområde og jobbe med kunder. Det vil ikke være behov for å vise mange varer - når alt kommer til alt, vil de henvende seg til deg for spesifikke detaljer for mekanismene til biler av spesifikke merker. Det er mye viktigere å raskt finne de nødvendige enhetene blant mange andre: dette er grunnen til at et lager på et utsalgssted for bildeler må fungere som en klokke.

Steg 2

Utstyr lageret og organiser et adresselagringssystem på det. Sørg samtidig for å lage en produktdatabase og vedlikehold den nøye ved hjelp av spesialprogramvare. Bildeler til biler er disse varene, hvis lagring krever full bestilling.

Trinn 3

Ansett minst to ansatte til å betjene din bildelerbutikk - en salgsassistent og en lagersjef. Hvis butikken er en del av en biltjeneste eller bilforhandler, er det ikke nødvendig med en egen regnskapsfører for det. På salgsstedet, som fungerer autonomt, bør regnskap overlates til en spesialist helt fra begynnelsen.

Trinn 4

Finn leverandører av bildeler som du vil føle deg trygg på å jobbe med. Firmaet du bestiller delene fra, må sende varene i tide og foreta så få "avslag" som mulig for enhetene du har valgt fra katalogen. Jo mer pålitelige og pålitelige leverandører er blant partnerne dine, jo bedre.

Anbefalt: