Hvordan Snurre En Vask

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Snurre En Vask
Hvordan Snurre En Vask

Video: Hvordan Snurre En Vask

Video: Hvordan Snurre En Vask
Video: Vandhane og køkkenvask. Sådan monterer du blandingsbatteri og vask 2024, April
Anonim

Bilvask er en virksomhet som vil bli ansett som lovende og lønnsom i lang tid, siden antallet ikke kan følge med på veksten i antall biler. Men køene du ser foran bilvask, betyr ikke i det hele tatt at de vil vises foran deg som standard. Det er nødvendig å fremme vasken og jobbe med å stadig tiltrekke nye og beholde gamle kunder.

Hvordan snurre en vask
Hvordan snurre en vask

Bruksanvisning

Trinn 1

Vurder markedsføringspolitikken din basert på målgruppen din og stedet. Plasser annonser på store motorveier innen en radius på 1 km rundt vasken og plasser søyler ved siden av den. Skriv ut fargerike brosjyrer og distribuer dem til nabolandene, og gi rabatter til bærere for å tiltrekke seg dine første kunder.

Steg 2

Husk at den mest effektive annonseringen er anmeldelser fra fornøyde kunder. Hver av dem vil fortelle minst tre venner til om bilvasken din, men en opprørt kunde kan skremme ti personer. For de fleste kunder er det viktigste kvaliteten på bilvasken, som de er villige til å betale for. Selv de små tingene spiller en stor rolle - rene loslitte koppholdere, dørlommer. Hvis du støvsuger interiøret, må du huske å heve baksetene og fjerne ruskene under.

Trinn 3

Vær oppmerksom på området foran vasken, det skal være stort nok til at kundene ikke trenger å stå i kø. Når du har løst køproblemet, må du sørge for at bileiere komfortabelt kan sitte i venterommet. Dekorer den i beroligende farger, møbler den med myke, komfortable møbler, koble til Internett, wi-fi, heng en stor TV. For damebilførere kan du sette et bord der de kan gjøre manikyr mens de venter på at bilen skal vaskes.

Trinn 4

Organiser i rommet der kundene vil vente på muligheten til å drikke en kopp god kaffe, snack på ferske bakverk. Alt relatert til mat må være skinnende rent. Noen populære bilvask tilbyr varme måltider. Hvis plassen tillater det, bør du vurdere denne ekstra muligheten til å tiltrekke seg kunder.

Trinn 5

Bruk kumulative rabatter. Skriv for eksempel på sjekken at ved å presentere 9 av disse sjekkene, vil klienten kunne vaske bilen gratis. Dermed vil kundene selv holde oversikt over antall vasker. Med en stor ordre fra 500-700 rubler, gi ut ekstra bonuser, for eksempel luftfriskere. Lag akkumulerende rabattkort til vanlige kunder, dette vil være en utmerket grunn til å betjene bilen din ved bilvask.

Anbefalt: