Hvordan Søke Om Pensjon Uten Registrering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Søke Om Pensjon Uten Registrering
Hvordan Søke Om Pensjon Uten Registrering

Video: Hvordan Søke Om Pensjon Uten Registrering

Video: Hvordan Søke Om Pensjon Uten Registrering
Video: Pensjon | Finans Forklart 2024, Mars
Anonim

Når du har nådd pensjonsalderen, må du søke pensjonskassen i Russland og søke om pensjon. Prosedyren for å anvende og sende inn dokumenter er etablert ved lovgivningsmessige handlinger. I dette tilfellet må borgere i Den russiske føderasjonen uten registrering først avklare adressen til PFR-organet som de trenger å sende inn en søknad til.

Hvordan søke om pensjon uten registrering
Hvordan søke om pensjon uten registrering

Det er nødvendig

  • - sertifikat for gjennomsnittlig månedslønn;
  • - et dokument som bekrefter tilstedeværelsen av funksjonshemmede familiemedlemmer og avhengige;
  • - dokumenter om endring av etternavn;
  • - attest for funksjonshemming.

Bruksanvisning

Trinn 1

Angi adressen til den territoriale grenen til Pensjonskassen i Russland, der du må sende inn dokumenter for registrering av pensjon. Hvis du ikke har registrering på bostedet, sendes søknaden til FIU på stedet for oppholdet. Hvis det ikke er noen registrering både på bostedet og på stedet, må du kontakte FIU på stedet der du faktisk bor. Hvis du har reist til permanent opphold i utlandet, bør du besøke spesialavdelingen til PFR, som ligger på adressen: Moskva, st. Godovikova, 9. De som bor i utlandet kan også fylle ut en online forespørsel, som ligger på lenken

Steg 2

Fyll ut søknaden om utnevnelse av pensjon, som har foreskrevet skjema. Du kan laste den ned på Internett eller be om et skjema i en hvilken som helst filial i Russland. Gi all nødvendig personlig informasjon. Ikke glem å signere og fylle ut datoen.

Trinn 3

Samle pakken med dokumenter som du trenger for å søke om pensjonen. Det er viktig at du har pass, identifikasjonskode og arbeidsbok eller annet dokument som bekrefter din arbeidserfaring. Du kan også trenge følgende dokumenter: sertifikat for gjennomsnittlig månedlig inntekt; dokument om tilstedeværelsen av funksjonshemmede familiemedlemmer og avhengige; dokumenter om endring av etternavn; uførhetsbevis. Hvis du ikke har registrering, må du skaffe et sertifikat for oppholdsstedet eller faktisk opphold.

Trinn 4

Vent til pensjonssøknaden din blir vurdert. Denne prosedyren tar vanligvis ikke mer enn 10 dager. Hvis du blir nektet pensjonsytelsen din, vil du motta en skriftlig melding innen fem dager der du redegjør for årsakene.

Anbefalt: