Hvordan Ordne En Butikk Til Jul

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ordne En Butikk Til Jul
Hvordan Ordne En Butikk Til Jul

Video: Hvordan Ordne En Butikk Til Jul

Video: Hvordan Ordne En Butikk Til Jul
Video: Hvordan legge til produkter i butikken din - SkitneTruser.com 2024, Kan
Anonim

Den vakre designen til butikken gir ikke bare eieren estetisk glede. Tinsel, lys og kranser minner besøkende om det kommende nyttåret og julen. Hva oppmuntrer dem til å kjøpe mer aktivt.

Hvordan ordne en butikk til jul
Hvordan ordne en butikk til jul

Det er nødvendig

  • - glassfargede kuler;
  • - figurer av dyr;
  • - bilder av Jesus Kristus og Jomfru Maria;
  • - flerfargede bånd og buer;
  • - et gjerde, gulv og matere for en mini-zoo.

Bruksanvisning

Trinn 1

Å dekorere en butikk til jul er kanskje ikke så aktiv som å feire nyttår. Det er selvfølgelig ikke verdt å ta fra hverandre de dekorerte juletrærne ennå. Du kan ganske enkelt utfylle nyttårstomtene. For å gjøre dette, plasser julesymboler ved siden av høytidstrærne. Over hele verden regnes de som figurer av babyen Jesus Kristus og hans mor - Jomfru Maria. Det er også vanlig å dekorere rom med stjerner. De er små eksemplarer av Betlehemstjernen, som informerte magikerne om Herrens utseende.

Steg 2

De vanlige julefargene er grønt, rødt, sølv, gull. Prøv å holde deg til dette sortimentet når du dekorerer butikken din. Du kan henge store papirblanke kuler av denne fargen fra taket. Pynt dører og vinduer med bånd. Fest flerfargede buer på personaluniformer osv. La kundene som kommer til butikken din før høytiden, føle ånden.

Trinn 3

Hvis du trenger å designe en stor butikk, vær original. Lag en liten dyrehage i lekeområdet eller ved siden av garderoben. Som du vet ble Jesusbarnet født i en krybbe. Men å bringe husdyr til handelsgulvet, vil selvfølgelig ikke fungere. Så bare få store figurer av en ku med en kalv, en sau med et lam, en gris med smågris. Og sett opp en provisorisk paddock for dem. Og i små hus, bur, plante kaniner, papegøyer, hamstere. Disse dyrene er enkle å ta vare på, og vil tiltrekke babyer og deres foreldre til utstillingen. Dette betyr at besøkende vil tilbringe mye mer tid i paviljongene enn de planla.

Anbefalt: