3 Feil Som Vil ødelegge Nettbutikken Din

3 Feil Som Vil ødelegge Nettbutikken Din
3 Feil Som Vil ødelegge Nettbutikken Din

Video: 3 Feil Som Vil ødelegge Nettbutikken Din

Video: 3 Feil Som Vil ødelegge Nettbutikken Din
Video: Azərbaycan dili Feil. Dərs 3. Feilin zamanları. 2024, April
Anonim

Når du oppretter og utvikler en nettbutikk, brukes all tiden på markedsføringen. Nettstedseieren er interessert i å motta en stor strøm av kunder og legger stor vekt på dette. Men dessverre tenker han overhodet ikke på at det er ting som må tilnærmes med ikke mindre spesiell iver. Misdirigering av krefter fører til feil som dømmer et forretningsprosjekt til å mislykkes helt fra begynnelsen.

3 feil som vil ødelegge nettbutikken din
3 feil som vil ødelegge nettbutikken din

Når vi ønsker å oppdage noe av vårt eget, kommer mange forskjellige alternativer til å tenke. De fanger oss og lar oss ikke nøkternt vurdere situasjonen. Fullstendig absorpsjon i en idé forhindrer en nøktern vurdering av situasjonen og gjør at den viktigste feilen kan gjøres i begynnelsen av banen. Dette er feil nisjevalg.

Men det skjer annerledes. Nisjen ble valgt i henhold til alle nødvendige kriterier, men noe går galt. I de fleste tilfeller skyldes dette etterligning av de selskapene som har en helt motsatt posisjon i markedet.

Ikke kopier andre selskaper. Prøv å finne din egenart. Stol på det, kjør virksomheten din i riktig retning, i henhold til formatet aktiviteten din passer til.

For en liten nettbutikk er ikke det store bruker. Enig, det ville være dumt for en liten butikk med håndverksutstyr å bruke de samme leveringsmetodene som Ozon bruker. Eller investere i reklame som er helt utenfor dine muligheter sammenlignet med konkurrentene.

Ikke bygg verktøy i bedriften din som er upassende på dette utviklingsstadiet. Hva som passer for en offline butikk, er ikke egnet for online salg.

En annen feil er uaktsom forfremmelse. Den er delt inn i flere underkategorier.

Den første er målgruppen, som ble feilidentifisert.

Det andre er når du annonserer for et bestemt produkt og legger ved en lenke til katalogen som helhet.

Bilde
Bilde

Kommer inn i den generelle katalogen med et produkt, er klienten først forvirret, lukker deretter nettstedet og går for å lete etter det nødvendige produktet i nettbutikken til en annen konkurrent.

Den viktigste feilen er selvfølgelig den dårlige kvaliteten på en strategi for å fremme og utvikle en virksomhet.

Det hender ofte at lederen, klager over sin travle virksomhet, tar strategien som konkurrentene bruker. Han slikker strategien og lurer deretter på hvorfor den ikke fungerer.

Å arbeide gjennom dette grunnleggende og viktigste elementet i en vellykket virksomhet, må kontaktes med all alvor og ansvar. Den videre suksessen til hele virksomheten vil avhenge av hva du lager.

Ta aldri andres arbeid. Du kan spionere på, ta noen ideer, omarbeide den og gi noe av deg selv, ikke lik det andre bruker.

Hvis du følger disse reglene helt fra begynnelsen, bør du tenke klart over alt og bygge en vei for utvikling av en nettbutikk gradvis. Alt du strever etter vil bli realisert.

Anbefalt: