Hvordan Få Veterinærlisens

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Veterinærlisens
Hvordan Få Veterinærlisens

Video: Hvordan Få Veterinærlisens

Video: Hvordan Få Veterinærlisens
Video: 한달매출 1억 30살 사장님이 오직 배달 장사로 성공한 이유들 2024, April
Anonim

Dyr er noen ganger de eneste "sjelevenner" for mange ensomme mennesker som ikke sparer tid eller krefter på å behandle kjæledyrene sine. Derfor er det så viktig å komme til unnsetning i tide og ha mottatt alle nødvendige lisenser, for å åpne en annen veterinærklinikk eller veterinærapotek.

Hvordan få veterinærlisens
Hvordan få veterinærlisens

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en forretningsplan for en fremtidig dyreklinikk eller apotek. Bestem kostnadene for prosjektgjennomføring. For at en klinikk eller et apotek raskt skal oppta en verdig nisje i markedet for veterinærtjenester, vil de kreve betydelige midler for å åpne dem, så du må bestemme finansieringskildene for prosjektet.

Steg 2

Studer alle forskrifter som regulerer virksomheten til veterinærinstitusjoner og finn ut kravene til hygienetilstand, personell og utstyr til veterinærklinikker og apotek.

Trinn 3

Lei et rom for veterinærklinikk eller apotek. Ofte har veterinærklinikker også et apotek. Klinikken krever vanligvis et operasjonsrom. Avhengig av hva slags veterinærtjenester du skal tilby, avgjør du derfor størrelsen på rommet. Det er ikke vanskelig å finne lokaler for en veterinærinstitusjon av noen skala, siden det i mange byer fremdeles er et stort antall tomme bygninger som ikke krever betydelige investeringer i reparasjons- og anleggsarbeid.

Trinn 4

Kjøp utstyr, verktøy og medisiner. Når du kjøper dem, må du ikke spare penger og inngå kontrakter bare med seriøse produsenter, fordi gode leverandører vil kunne gi deg rabatter på veterinærvarer eller tilby kvalitetsvedlikehold av utstyr i fremtiden.

Trinn 5

Kunngjør en konkurranse for å fylle ledige stillinger for spesialister i en klinikk eller et apotek. Når du intervjuer, ta hensyn til arbeidserfaringen til søkere til stillinger, tilgjengeligheten av vitnemål og vitnemål. I tillegg må dine fremtidige ansatte elske dyr.

Trinn 6

Ring representantene for Rospotrebnadzor slik at de gir en passende konklusjon om lokalets sanitære tekniske tilstand, om tilgjengelig utstyr og personell.

Trinn 7

For å få en lisens for veterinæraktiviteter, kontakt Rosselkhoznadzor med følgende dokumenter: - konstituerende dokumenter fra en enkelt entreprenør eller LLC;

- OGRN;

- sertifikat for registrering hos skattemyndighetene;

- leieavtale og eierskapssertifikat eller en bekreftet kopi (må skaffes fra utleier);

- positiv konklusjon av Rospotrebnadzor;

- matrikkelpass og planløsning;

- vitnemål for høyere eller sekundær veterinær- eller farmasøytisk utdanning (din eller dine ansatte);

- bekreftede kopier av arbeidsbøker og andre dokumenter som bekrefter arbeidserfaring i denne bransjen (minst 3 år);

- sertifikater for videregående opplæring, samt sertifikater for levering av ulike veterinærtjenester (dine eller dine ansatte).

Trinn 8

Få lisens innen 30 dager fra datoen for innlevering av dokumenter. Den vil være gyldig i 5 år.

Anbefalt: