Hvordan åpne Et Selskap I Hviterussland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Selskap I Hviterussland
Hvordan åpne Et Selskap I Hviterussland

Video: Hvordan åpne Et Selskap I Hviterussland

Video: Hvordan åpne Et Selskap I Hviterussland
Video: Arne Treholt om Hviterussland 2024, April
Anonim

Fremgangsmåten for å åpne et selskap i Hviterussland er lik den russiske. Imidlertid har den sine egne små særegenheter, så det er bedre å overlate denne prosedyren til advokater. Hvis du ikke har en slik mulighet, så husk at du må handle i henhold til følgende algoritme: bestemme organisasjons- og juridisk form, forberede og sende inn dokumenter, skaffe registreringsdokumenter, bestille en utskrift, åpne en bankkonto, informere midler om selskapets direktør og regnskapsfører.

Hvordan åpne et selskap i Hviterussland
Hvordan åpne et selskap i Hviterussland

Det er nødvendig

  • For å registrere en LLC i Hviterussland, trenger du følgende dokumenter:
  • 1. dokumenter fra grunnleggerne av selskapet (pass);
  • 2. garantibrev om selskapets juridiske adresse;
  • 3. Kopier av direktørens pass;
  • 4. etableringsprotokoll;
  • 5. dokument for representanten;
  • 6. charteret fra LLC;
  • 7. søknad om registrering;
  • 8. Mottak av betaling av statsavgift.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem deg for den organisatoriske og juridiske formen for ditt fremtidige selskap. Det vanligste alternativet er LLC. Husk at en LLC i Hviterussland, i motsetning til Russland, bare kan opprettes av to eller flere personer. Hvis det er to eller tre grunnleggere, må de møte sammen for å registrere selskapet. Hvis det er flere, har de rett til å sende en av dem.

Steg 2

Dokumentpakken for registrering av en LLC sendes til administrasjonen i bydelen der du skal opprette et selskap. Registratoren må ta dokumentene dine og sjekke dem. I fremtiden lager han en registrering på registreringen av LLC i Unified State Register of Legal Entities and Individual Entrepreneurs, og utfører også registreringen av selskapet hos skattemyndigheten, statistikkorganet, sosialfondet, registrering hos Belgosstrakh.

Trinn 3

Registreringen skal fullføres på fem virkedager. Når den er fullført, vil du få dokumenter om registreringen av LLC (sertifikat for statsregistrering, varsler om tildeling av et skattebetalers kontonummer, ved registrering hos midlene).

Trinn 4

Deretter er det verdt å kontakte selprodusenten med en kopi av det registrerte charteret. Hvis en slik kopi er tilgjengelig, blir det laget et selskapsforsegling for deg. Du trenger samme kopi av charteret, samt passene til grunnleggerne og originalene til registreringsdokumentene for å åpne en bankkonto. Det siste trinnet vil være å sende til trygdefondets data om regnskapsfører og direktør for LLC, en kopi av sertifikatet for statsregistrering og en kopi av charteret. Informasjon om regnskapsfører og direktør må også sendes til Belgosstrakh.

Anbefalt: