Hvordan Selge En Tur

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge En Tur
Hvordan Selge En Tur

Video: Hvordan Selge En Tur

Video: Hvordan Selge En Tur
Video: Стокгольм — Хельсинки на пароме Silja Symphony. Силья Симфония. ОБЗОР. МОРСКОЙ КРУИЗ часть 4 2024, Kan
Anonim

I arbeidet til et reisebyråansvarlig er det viktigste å kunne finne en tilnærming til klienten og jobbe utelukkende ut fra hans ønsker. De viktigste egenskapene som han må utvikle i seg selv er tålmodighet, tilbakeholdenhet, forståelse og evnen til å jobbe med innvendinger. Ideelt sett burde de ikke eksistere, men klienten er ikke klienten, og for å selge en tur er det nødvendig å lete etter og finne den perfekte balansen mellom de tilgjengelige turene og kundens ønsker.

Hvordan selge en tur
Hvordan selge en tur

Bruksanvisning

Trinn 1

Den viktigste regelen er å lytte. Vær så vennlig som mulig, husk at jo bedre forholdet mellom deg og dine kunder er, desto lettere blir det for deg å overbevise dem om at retningen du velger er lovende.

Steg 2

Skriv nøye ned på alle krav og ønsker fra klienten. Hvis du har noen innvendinger, vil de være nyttige for deg å jobbe med mulige vanskeligheter som kan oppstå når du arbeider med en klient. Husk at jo mer oppmerksom du er på dette stadiet, jo lettere blir det for deg å jobbe videre med denne klienten.

Trinn 3

Analyser tilgjengelige turer. Velg opptil fire alternativer og presentere dem for klienten. Av disse fire bør to være av høyeste prioritet for din bedrift. Håndter kundeinnvendinger ved hjelp av en ønskeliste. Hvis klienten ikke kan bli overbevist, må du ikke fortvile - informer ham om at situasjonen i landet der han drar er urolig, og du personlig vil ikke anbefale å dra dit.

Trinn 4

Selv om det ikke fungerer, selg kunden turen de opprinnelig ønsket å kjøpe. Det viktigste er å forbedre forholdet til klienten, gjøre ham permanent fra en engangs gang, og i fremtiden vil han lytte til deg oftere.

Anbefalt: