Hvordan Forsikre Deg Mot "verdens Ende"

Hvordan Forsikre Deg Mot "verdens Ende"
Hvordan Forsikre Deg Mot "verdens Ende"

Video: Hvordan Forsikre Deg Mot "verdens Ende"

Video: Hvordan Forsikre Deg Mot
Video: MATZ (MATZ) - Til Verdens Ende [HD] + LYRICS 2024, Kan
Anonim

I desember 2012 er neste "verdens ende" planlagt på planeten vår. Kilden til bekreftelse av apokalypsens irreversibilitet er mayakalenderne, hvor kronologien slutter på dette bestemte tidspunktet. Mange gründere prøver å tjene penger på folks frykt. Og noen selskaper tilbyr sine kunder å tegne forsikring i tilfelle apokalypsen.

Hvordan forsikre deg mot
Hvordan forsikre deg mot

Noen forsikringsselskaper arrangerer lignende kampanjer som et reklamestunt. Det vil ikke være behov for økonomiske investeringer fra en klient som bestemmer seg for å ta vare på fremtiden sin på denne måten. Besøk forsikringsselskapets nettside og fyll ut det foreslåtte skjemaet, med opplysninger og kontakt-e-post. En forsikring vil bli sendt til e-postboksen din, der etternavnet ditt vil bli lagt inn. Vilkårene i kontrakten forutsetter at forsikringsbetalinger i tilfelle verdens ende etableres på individuell basis etter personlig bekjentskap med den forsikrede. Slike politikker har allerede blitt populære som en komisk gave til venner og gjort god reklame for skaperne.

Noen forsikringsselskaper tar den potensielle slutten av verden mer seriøst ved å tilby kontrakter med ekte penger. Det er sant at du i begynnelsen sannsynligvis må overbevise agenten om at du er seriøs. Du kan forsikre livet ditt for noe beløp. Etter apokalypsen begynner, vil betalinger forfaller i tilfelle du dør, samt når du mottar funksjonshemming eller skade. Selvfølgelig må skaden du har blitt dokumentert.

Fremgangsmåten for å skaffe dommedagsforsikring er lik andre livsforsikringssaker. Du må velge et selskap som er klar til å inngå en lignende avtale med deg, fylle ut de nødvendige dokumentene og betale forfallet. Vanligvis refererer dommedagsforsikring til ulykkesforsikring. Agentene er imidlertid ennå ikke klare til å svare på spørsmålet om hvem nøyaktig og til hvem som vil gi forsikringsutbetalinger i tilfelle dødsfallet til hele planeten. Når du inngår en avtale med et selskap, bør du også huske på at hvis mayaene gjorde en feil og verdens ende ikke skjer, vil pengene ikke bli returnert til deg.

Anbefalt: