Hvor Kan Du Få Penger Til Bedriftsmarkedsføring

Innholdsfortegnelse:

Hvor Kan Du Få Penger Til Bedriftsmarkedsføring
Hvor Kan Du Få Penger Til Bedriftsmarkedsføring

Video: Hvor Kan Du Få Penger Til Bedriftsmarkedsføring

Video: Hvor Kan Du Få Penger Til Bedriftsmarkedsføring
Video: Traffic Secrets Bokanmeldelse-Traffic Secrets bok-Russell Brunson | Traffic Secrets bokanmeldel... 2024, Kan
Anonim

En viktig del av enhver forretningsplan er startkapital. Selvfølgelig er det nødvendige beløpet noen ganger allerede satt inn på bankkontoen, men i de fleste tilfeller er det behov for ytterligere finansieringskilder.

Hvor får du penger til bedriftsmarkedsføring
Hvor får du penger til bedriftsmarkedsføring

Lån

Det mest populære alternativet er å ta et forretningslån fra en bank. Nesten alle banker har spesielle programmer for utlån til små og mellomstore bedrifter. Det er sant at innsatsen er ganske høy for en sak som bare åpner. For eksempel, for individuelle gründere og småbedrifter, ligger de i området 20-26% per år.

Overbetalingen viser seg å være ganske stor. Du får imidlertid pålitelige midler, som er sikret ved en avtale med banken. Du har ingen ytterligere forpliktelser overfor utlåner, og du er også forsikret mot reforhandling av vilkårene i kontrakten.

Til tross for alle disse forholdene kan det være problematisk å få penger på denne måten. Du må bevise overfor banken at selskapet definitivt vil skyte, og dette er ikke så lett. Det er nødvendig å tenke over alle detaljene, til og med de minste.

Dessuten er det få prosjekter som kan begynne å tjene penger de første dagene. Som regel tar det flere måneder å bygge opp en klientbase, organisere alle prosessene og så videre. I tillegg kan du bli bedt om å legge igjen et depositum: en leilighet, en bil, en tomt eller en annen verdifull eiendel.

Et alternativ til et bedriftslån er et forbrukslån. Imidlertid vil det kun passe deg for små prosjekter, siden det er nesten umulig å få et stort beløp her. En av fordelene er at du ikke trenger å gi en forretningsplan og gå gjennom en veldig langvarig prosedyre.

Alternative alternativer

Lån penger fra venner eller familie. Dette er fordelaktig, for det første fordi du kan bli enige om gjensidig gunstige vilkår, og for det andre fordi du ikke trenger å legge igjen et depositum eller betale høye renter. Det er imidlertid veldig vanskelig å finne en venn med store penger, og han kan lett nekte deg. I tillegg, hvis du mislykkes, kan forholdet til den personen forverres alvorlig.

Søk hjelp fra en sammenslutning av gründere. Som regel er slike organisasjoner opprettet av folk som allerede har smakt på alle kompleksitetene i forretningsforetakene. Det er lettere å takle vanskeligheter sammen. I tillegg er det mulig å regulere enkeltområder hvis vi handler sammen. De gir også midler til forretningsutvikling for den håperende gründeren.

Du kan kontakte den all-russiske eller regionale unionen. Den største slike foreningen er Federal Fund for Small Business Support.

Anbefalt: