Hvordan åpne En Konto I Finland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Konto I Finland
Hvordan åpne En Konto I Finland

Video: Hvordan åpne En Konto I Finland

Video: Hvordan åpne En Konto I Finland
Video: Hvordan åpne konto i bedriftsnettbanken 2024, Kan
Anonim

Hver bank i Finland har sine egne krav for å åpne en bankkonto, men de er alle enige om hovedregelen. For å åpne en konto må du bo, studere, eie eiendom eller ha en jevn inntekt i landet. Hvis du oppfyller disse kriteriene, kan til og med en ikke-bosatt i Finland utføre denne transaksjonen, mens det vil være nødvendig å forklare inntektskildene i detalj.

Hvordan åpne en konto i Finland
Hvordan åpne en konto i Finland

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt den finske banken du ønsker å åpne en konto. Kontoen kan utstedes både i finske marker og i andre konvertible valutaer. Papirarbeidet tar vanligvis en til to uker å fullføre. Det skal bemerkes at enkeltpersoner ikke kan bruke bankkontoer til kommersiell virksomhet. Rådfør deg med banksjefen om alle komplikasjonene og nyansene ved å åpne en konto.

Steg 2

Samle inn følgende pakke med dokumenter hvis du er enkeltperson: pass, forklaring på formålet med kontoen, informasjon om bostedet, et sertifikat fra arbeidsgiveren eller fra studiestedet, et sertifikat for beskatningslandet, informasjon om den planlagte pengeomsetningen på kontoen, informasjon om kontoer i andre banker, samt en forklaring på opprinnelsen til kontantinnskuddet. I tillegg må du oppgi detaljene til din kontaktperson i Finland og gi en anbefaling fra ham.

Trinn 3

Send inn pakken med dokumenter som kreves fra ikke-hjemmehørende juridiske enheter for å åpne en løpende konto: et utdrag fra handelsregisteret, et sertifikat for selskapsregistrering, en bekreftet kopi av charteret og vedtektene, et utdrag fra møteprotokollen med en beslutning om å åpne en konto i en finsk bank.

Trinn 4

Angi detaljene til eierne av selskapet, hvis eieren er et annet selskap, så gi også en kopi av dets sertifikater og vedtekter. Få et anbefalingsbrev fra banken som betjener virksomheten der du er. Skriv et brev som forklarer formålet med kontoåpningen og den planlagte gjennomsnittlige årlige saldoen. Skriv en rapport om virksomheten til selskapet.

Trinn 5

Fullfør alle dokumentene på svensk, finsk eller engelsk. Send dem til Finlands Bank for behandling. Beslutningen om å åpne en konto tas vanligvis den dagen søknaden sendes inn, og det kan ta omtrent to uker å behandle kortet.

Anbefalt: