Hva Er Investering

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Investering
Hva Er Investering

Video: Hva Er Investering

Video: Hva Er Investering
Video: Hva er investering? 2024, April
Anonim

Investering er plassering av kapitalen din i eiendeler med sikte på å øke den og deretter motta fortjeneste i form av passiv inntekt. Det er flere viktige punkter i denne definisjonen som må håndteres.

Hva er investering
Hva er investering

Bruksanvisning

Trinn 1

For en vellykket investering, velg eiendelene. Dette er eiendoms- og intellektuelle verdier, objekter fra økonomiske sektorer, bedrifter og finansmarkeder. I forhold til eiendeler skiller en investor seg fra en forretningsmann, siden han ikke er direkte involvert i kapitalskapingsprosessen. Det vil si at han ikke jobber med eiendeler, men eier, forvalter dem og mottar sin passive inntekt.

Av dette konkluderer noen med feil at investoren må være en veldig rik person. Dette er ikke sant. Du kan spare så lite som $ 10 i måneden, men gjør det hele tiden og lenge, fordi investering for det meste er en langsiktig investering.

Steg 2

Du må også vite at det er tre hovedparametere i investeringsprosessen. Dette er begrepet, renten som kapitalen investeres under og beløpet investoren investerer på månedlig basis. Følgende spørsmål oppstår: hvor kan en investor investere pengene sine?

Trinn 3

Investeringsinstrumenter er det vi kan investere pengene våre i, de kan være forskjellige:

- Bankinnskudd er den enkleste og rimeligste typen investering kjent for alle.

- Eiendom, som i Russland det siste tiåret blir dyrere.

- Mindre kjent investeringsinstrument - aksjefond (fond). I dette tilfellet må du velge et pålitelig fond som har vist god avkastning i flere år.

- Hedgefond er kollektive investeringsfond, mer pålitelige og lønnsomme enn verdipapirfond, men i Russland er de fortsatt i begynnelsen. Derfor må du her jobbe gjennom et mellomledd - et hedgefondfond.

- Edle metaller er en av de mest pålitelige måtene å investere penger på. Dette betyr ikke gullringer og kjeder fra en butikk, men kontoer som virtuelle gram av gullet vi har kjøpt er plassert.

- Tillitsforvaltning er overføring av midler til ledelsen av handelsmenn som jobber med FOREX.

Hvert av investeringsinstrumentene er interessante på sin egen måte, hver kan man snakke om lenge og i detalj. Vår oppgave var å definere et bredt begrep og forstå om en vanlig russisk statsborger med gjennomsnittsinntekt kan bli en investor.

Anbefalt: