Hva Er Fordelene For Store Familier

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Fordelene For Store Familier
Hva Er Fordelene For Store Familier

Video: Hva Er Fordelene For Store Familier

Video: Hva Er Fordelene For Store Familier
Video: Revitkurs -innføring i familier 2024, April
Anonim

En stor familie i disse dager er ikke så sjelden. Ikke den minste rollen i foreldrenes beslutning om å få tre eller flere barn spilles av sosiale programmer som staten tilbyr for å gjøre livet til store familier lettere. Det er ikke nødvendig å regne med store mengder fordeler, men mange fordeler hjelper store familier ganske seriøst.

Hva er fordelene for store familier
Hva er fordelene for store familier

I forskjellige regioner kan sosiale støttetiltak for store familier variere. Det er best egnet for konsultasjon med sosial beskyttelse på bostedet.

Mat og medisinsk behandling

Mødre med mange barn som skal føde et annet barn har krav på gratis vitaminer og noen medisiner.

Barn under tre år får babymat fra staten; de serveres gratis på melkekjøkken. Mange medisiner er tilgjengelig uten resept fra barneleder og stemplet.

Elever på skoler og noen yrkesfaglige utdanningsinstitusjoner kan få gratis måltider i kafeteriaen.

Bolig- og fellestjenester - fordeler og godtgjørelser

Hvilke fordeler får store familier når de betaler for bolig og fellestjenester? Til gjeldende priser etterlater det å betale for strømregninger et betydelig hull i familiebudsjettet.

Etter fødselen av det tredje barnet får familien rett til fordeler knyttet til betaling av verktøy, som inkluderer betaling for strøm, vannforsyning, oppvarming, avfallshåndtering, søppelhåndtering osv. Kostnadene for tjenester reduseres med 50%. Når du bor i et privat hus som er oppvarmet med tre eller kull, gir staten rabatt på kostnadene for drivstoff.

En stor familie har muligheten til å få et rentefrit lån til kjøp av byggevarer, det er rett til statsstøtte, konsesjonsutlån. For mer informasjon, må du kontakte trygdekontoret på oppholdet.

Undervisning av barn

Et barn fra en stor familie har rett til å melde seg på en barnehage på fortrinnsbasis. I mange regioner får foreldrene kompensasjon for betaling av tjenester for å gå i barnehage.

Barn fra store familier skal utstede skoleuniformer og sportsuniformer for kroppsøving gratis. Men i praksis oversettes dette oftere til kompensasjon for foreldrenes kostnader. Det samme gjelder kjøp av lærebøker.

Barn kan besøke en utstilling, et bymuseum en gang i måneden gratis, de får privilegiet å delta på mange seksjoner og kretser knyttet til budsjettinstitusjoner. Familien er fritatt for bilavgift. Det er en mulighet for å få rabatter på billetter for reiser til stedet for sanatoriet eller feriestedet.

For ikke så lenge siden ble det vedtatt en lov, der noen av de store familiene får rett til å motta en gratis tomt.

Fordeler for store familier, som forskjellige fordeler, kan variere avhengig av hvor du bor og mange relaterte faktorer. For å finne ut av dine rettigheter, er det tilrådelig å få juridisk rådgivning - i de fleste byer er det en spesialist som tilbyr tjenester til visse kategorier borgere gratis. Det skal forstås at du må prøve å utøve dine egne rettigheter alene, uten å vente på at noen skal tilby hjelp.

Anbefalt: