Hvordan Fylle Ut Linje 210 I Selvangivelsen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut Linje 210 I Selvangivelsen
Hvordan Fylle Ut Linje 210 I Selvangivelsen

Video: Hvordan Fylle Ut Linje 210 I Selvangivelsen

Video: Hvordan Fylle Ut Linje 210 I Selvangivelsen
Video: Selvangivelse næringsoppgave levering altinn del 01 2024, April
Anonim

Enhver organisasjon er forpliktet til å betale forskuddsbetaling av inntektsskatt innen 28. dag i hver måned. Alt dette bør registreres i erklæringen for rapporteringsperioden i linje 210. Dette avsnittet angir mengden forskudd betalt for den siste måneden og mengden månedlige forskuddsbetalinger.

Hvordan fylle ut linje 210 i selvangivelsen
Hvordan fylle ut linje 210 i selvangivelsen

Det er nødvendig

  • - betalingsbeløpet for hvert kvartal i rapporteringsperioden;
  • - Erklærings skjema.

Bruksanvisning

Trinn 1

Beregn forskuddsbeløpet, med tanke på fortjeneste og skatt som er skattepliktig. Det oppnås som et resultat av oppbygging av totaler fra begynnelsen av skatteperioden til slutten av rapporteringsperioden.

Steg 2

Beregn den månedlige forskuddsbetalingen for første kvartal i rapporteringsperioden ved å legge til den månedlige forskuddsbetalingen i første kvartal av inneværende rapporteringsperiode, tilsvarende de månedlige forskuddsbetalingene i siste kvartal av forrige rapporteringsperiode.

Trinn 3

Beregn den månedlige forskuddsbetalingen for andre kvartal i rapporteringsperioden. Det tilsvarer en tredjedel av forskuddsbeløpet for første kvartal i rapporteringsperioden.

Trinn 4

Beregn den månedlige forskuddsbetalingen for fjerde kvartal i rapporteringsperioden. Det er lik den tredje delen av forskjellen i forskuddsbeløpet for første halvår og for første kvartal.

Trinn 5

Beregn den månedlige forskuddsbetalingen for fjerde kvartal i rapporteringsperioden. Det er lik den tredje delen av forskjellen mellom forskuddsbeløpet i 9 måneder og forskuddsbeløpet for de seks månedene.

Trinn 6

Angi på linje 210 av selvangivelsen summen av alle månedlige utbetalinger for de fire kvartalene.

Anbefalt: