Hvordan Kjøpe En Bil På Kreditt Under Det Statlige Programmet

Hvordan Kjøpe En Bil På Kreditt Under Det Statlige Programmet
Hvordan Kjøpe En Bil På Kreditt Under Det Statlige Programmet

Video: Hvordan Kjøpe En Bil På Kreditt Under Det Statlige Programmet

Video: Hvordan Kjøpe En Bil På Kreditt Under Det Statlige Programmet
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

For å støtte bilprodusenter og forhandlere i krisetider har offentlige utlånsprogrammer for kjøpere vært i drift i flere år. Det har nå blitt mer lønnsomt å kjøpe en bil på kreditt hvis du benytter deg av spesialtilbud for biler montert i Russland.

Hvordan kjøpe en bil på kreditt under det statlige programmet
Hvordan kjøpe en bil på kreditt under det statlige programmet

Staten har hjulpet bilindustrien med å komme seg ut av den langvarige krisen i bilmarkedet i flere år. Og som praksis viser, var alle statlige støtteprogrammer veldig etterspurt av kjøpere av nye biler. I 2018 vil to kostnadsfrie bilutlånsprogrammer operere i Russland: First Car og Family Car. Under forskjellige forhold har disse programmene en felles betydning: Staten subsidierer renten på lån til banker, noe som gjør det mulig å redusere kostnadene for bilen og få en betydelig rabatt.

First Car-programmet er designet for de som faktisk kjøper sin første bil i livet. Tross alt hender det ofte at den første bilen er en bruktbil. Og det statlige programmet oppfordrer nykommere til å starte reisen på en ny bil. Videre vil rabatten ved kjøp av en slik bil være 10% av den opprinnelige kostnaden. Du kan velge en bil verdt opptil halvannen million rubler. Den eneste viktige forutsetningen er at den valgte bilen må være ny og montert på Russlands territorium. Samtidig har listen over anbefalte merker og modeller vokst til 70 artikler. Det er virkelig mye å velge mellom.

Family Car-programmet er designet for familier med to eller flere mindreårige barn. Hvis det eldste barnet er 18 år eller eldre, men samtidig studerer i heltidsavdelingen til en utdanningsinstitusjon eller gjør militærtjeneste i Forsvaret, har du også rett til å bruke dette programmet. Familiebilfordelen gis også for nye biler som er kjøpt på kreditt for opptil halvannen million. Engangsrabatt på kjøp av en slik bil er også 10%.

Men rabatten gis for å kjøpe en bil på kreditt i en periode på tre år (med mulighet for tidlig tilbakebetaling), og ikke for kontanter, med en første betaling i henhold til en individuell låneavtale (vanligvis minst 15-20% av verdien av bilen).

For å kunne dra nytte av disse tilbudene, må du oppfylle flere vilkår. Til å begynne med velger du en bil som passer programmets vilkår fra en autorisert forhandler som samarbeider med partnerbanker. Søk om lån ved å oppgi de nødvendige dokumentene. For alle konsesjonslåneprogrammer er dokumentene like, med unntak av et par sertifikater. Skriv en søknad om lån og legg ved følgende dokumenter: kopier av pass til en statsborger i Russland og et førerkort, en kopi av en arbeidsbok sertifisert av en regnskapsfører og en 2NDFL resultatregnskap. I tillegg kan banken stille krav til en minimumsperiode for arbeid i denne stillingen og en god kreditthistorie for låntakeren. De som skal kjøpe en bil under First Car-programmet, må fremlegge et sertifikat fra trafikkpolitiet om fravær av registrerte kjøretøy (unntatt en scooter og en motorsykkel). For de som ønsker å bruke Family Car-programmet, er det nødvendig å oppgi originaler og kopier av barns fødselsattester.

Anbefalt: