Hvordan Få Et Billån Fra En Bank

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Et Billån Fra En Bank
Hvordan Få Et Billån Fra En Bank

Video: Hvordan Få Et Billån Fra En Bank

Video: Hvordan Få Et Billån Fra En Bank
Video: Sådan søger du om et billån | Santander Consumer Bank 2024, April
Anonim

Et lån for å kjøpe bil kan fås fra mange banker i vårt land. Fremgangsmåten for å skaffe den er ikke mye forskjellig fra et forbrukslån. Det er imidlertid verdt å vurdere noen av funksjonene.

Hvordan få et billån fra en bank
Hvordan få et billån fra en bank

Det er nødvendig

  • - pass
  • - sertifikat fra arbeidsstedet;
  • - garantister;
  • - militær ID;
  • - pensjonsforsikring;
  • - førerkort.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et bestemt låneprogram for en bil før du kontakter banken. Du kan få tilbud om et stort antall alternativer som kan sammenlignes med antall banker. Det er to hovedtyper av billån i begynnelsen av 2012 i Russland: ekspress (hurtiglån) og klassisk.

Steg 2

Før du kontakter banken, må du utarbeide et pass, en rapport (sertifikat) fra arbeidsstedet på den gjennomsnittlige månedlige inntekten til ikke bare låntakeren selv, men også alle løsemiddelfamilier. Ikke glem å ta med førerkort, pensjonsforsikringsbevis og militær ID. Deretter vil du få en søknad om å fylle ut det etablerte skjemaet.

Trinn 3

Vurder også muligheten for et ekspertlån. For å få tak i det, trenger du mye mindre dokumenter enn for en bank: et pass og ethvert annet dokument som beviser identiteten din, for eksempel en militær ID. Tidsperioden for å få denne typen billån varierer fra en halv time til 2 timer. Vær imidlertid oppmerksom på at slike tidsbesparelser ved mottak garanterer høyere renter, i motsetning til det klassiske alternativet.

Trinn 4

Studer reglene for å få et banklån til en brukt bil hvis du kjøper en brukt bil. Du kan utføre denne oppgaven under to forhold. For det første gjelder dette billånet for biler som kjøpes i handelssentre. For det andre skal bilens alder ikke være mer enn 5 år. I andre tilfeller kan du søke om et vanlig forbrukslån.

Trinn 5

Et forbrukslån vil gi deg noen fordeler fremfor et klassisk billån. Først og fremst vil du spare penger på frivillig forsikring, noe som er nødvendig når du søker om et billån. I tillegg vil du umiddelbart kunne avhende bilen, mens du med et billån er pantsatt til banken til gjelden er fullstendig nedbetalt.

Anbefalt: