Smart Bygning Innvendig Og Utvendig

Innholdsfortegnelse:

Smart Bygning Innvendig Og Utvendig
Smart Bygning Innvendig Og Utvendig

Video: Smart Bygning Innvendig Og Utvendig

Video: Smart Bygning Innvendig Og Utvendig
Video: Установка инсталляции. Монтаж водонагревателя. Ошибки. 2024, April
Anonim

I krysset mellom offentlige behov og private sfærer, når prosessen med aktiv bruk av teknikk og konstruksjonsteknologi stimulerer innovative løsninger innen minimering av kostnadene ved varme, energi og miljøvennlighet, dannes unike former for "smarte" intelligent kontrollerte bygninger.

Bilde
Bilde

En smart bygning er et system som sikrer ressurseffektivitet, komfort og sikkerhet for alle brukerne. Det mest attraktive er hybridbygninger som harmonisk passer inn i det omkringliggende lokale landskapet. Moderne glaserte fasader av slike bygninger reagerer på endringer i miljøet - lufttemperatur, sollys. Slike gjennomsiktige systemer skaper åpenhet i rommet inne i bygningen, slik at du kan bevare naturlig lys og rasjonelt regulere interiøret.

Fasadebriller med spesielle filtre er designet for å redusere behovet for klimaanlegg. Ulike fasadeglassdesign som fungerer som en buffer ved hjelp av hermetiske dobbeltvinduer fylt med en inert gass, med et spesielt belegg som reflekterer skadelig infrarød stråling, holder på varmen og kjøler rommet om sommeren.

Tre nivåer av bygningsledelse

De tekniske egenskapene til forvaltningen av "smarte" bygninger gjør at de først kan kalles det. Den har tre nivåer av det automatiserte kontrollsystemet - øvre, midtre og nedre.

  • - på dette nivået, på grunnlag av dataverktøy, administrasjon og utsendelse mellom personellet, er han også ansvarlig for informasjonssamspillet mellom selskapene som ligger i det og administrasjonen av forretningssenteret;
  • - det midterste nivået av kontroll av funksjonelle prosesser ved bruk av forskjellige koblingsutstyr;
  • - "Felt" -nivået inkluderer kabelforbindelser, sensorer som tjener til å samhandle med alle områder, når for eksempel synkron drift av varme- og klimaanlegg, deres automatiske inn- og utkjøring, utføres.

Som et resultat av driften av intelligente styringssystemer, reduseres kostnadene for vedlikeholdspersonell, noe som reduserer driftskostnadene og dermed leienivået.

Anbefalt: