Hvordan Selge Håndlagde Produkter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge Håndlagde Produkter
Hvordan Selge Håndlagde Produkter

Video: Hvordan Selge Håndlagde Produkter

Video: Hvordan Selge Håndlagde Produkter
Video: Nye, kule tepper! Fine Design selger nå produkter fra Pappelina! 2024, April
Anonim

Håndverk har alltid vært verdsatt mer enn masseproduserte gjenstander. Imidlertid er det noe vanskeligere å selge slike varer, siden de ofte ikke har sertifikater, og ikke alle butikker er ivrige etter å kjøpe enkeltvarevarer. Hvor skal du markedsføre fruktene av arbeidet ditt?

Hvordan selge håndlagde produkter
Hvordan selge håndlagde produkter

Bruksanvisning

Trinn 1

På Internett Den enkleste måten, som praktisk talt ikke krever økonomiske kostnader, er å opprette en gruppe på sosiale nettverk eller annonsere produktet ditt i fellesskapene av håndskapere av blogosfæren. Her kan du ikke bare enkelt selge produktet ditt, men også høre konstruktiv kritikk, lære noe, delta i forskjellige mesterklasser, bare finne venner med samme interesser. Medlemmer av slike lokalsamfunn klarer ofte å få rabatt på kjøp av tilbehør og materialer for kreativiteten, i bytte for å plassere annonser i sine grupper og lokalsamfunn.

Steg 2

I moderne utstillingshaller og komplekser, nei, nei, og det er et sted for designer smykker. Hvis du bor i en stor nok by hvor turister kommer, kan produktene dine også overleveres til suvenirbutikker, hvor varene alltid er etterspurt og noen ganger ikke har tid til å oppdatere. For en viss prosentandel av salget eller en fast betaling vil varene dine bli akseptert for salg. Prøv å matche det generelle temaet i gavebutikken, samt sesongens trender når du lager varene dine.

Trinn 3

På utstillinger og messer Utstillinger og messer holdes ofte i alle byer. Noen av dem er viet til høytiden, andre holdes når det er nok deltakere. I alle fall er en messe en fin måte å selge dine egne varer på. Som regel er det kjennere av håndverk som kommer hit, som kjøper håndlagde varer mye og med glede. For å delta på messen, må du betale for deltakelse og bestille din egen stand. Husk at utstillingsområdet ditt må skille seg ut for at salget skal gå bra.

Trinn 4

På et loppemarked Et sted i et slikt marked vil koste deg lite eller ingenting. Loppemarkeder er alltid fulle av kjøpere, og hvis du er en talentfull selger, bør det være enkelt for deg å selge varene dine der. Det viktigste er å prøve å ikke stå stille, men å endre utplasseringsstedet, observere hvor de største menneskestrømmene passerer, tilby produktene dine og sørg for å smile, slik at folk kjøper mer villig.

Anbefalt: