Hvordan Registrere Igangkjøring Av Det Kjøpte Utstyret

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere Igangkjøring Av Det Kjøpte Utstyret
Hvordan Registrere Igangkjøring Av Det Kjøpte Utstyret

Video: Hvordan Registrere Igangkjøring Av Det Kjøpte Utstyret

Video: Hvordan Registrere Igangkjøring Av Det Kjøpte Utstyret
Video: 130 atmosfærer pumpe 2024, April
Anonim

Idriftsettelse eller, mer korrekt, aksept av utstyr for regnskap utføres i samsvar med reglene som er etablert for dannelse av informasjon om anleggsmidler i regnskap og skatteregnskap.

Hvordan registrere igangkjøring av det kjøpte utstyret
Hvordan registrere igangkjøring av det kjøpte utstyret

Det er nødvendig

salgskontrakt; - teknisk dokumentasjon for utstyr

Bruksanvisning

Trinn 1

Utfør aksept for regnskap for det kjøpte utstyret med et dokument kalt "Certificate of Acceptance and Transfer of an Object of Fixed Assets" av det enhetlige skjema nr. OS-1 (nr. OS-1b). Den er tegnet i minst 2 eksemplarer.

Steg 2

For å godta brukt utstyr for regnskap, fyll ut seksjon 1 i det spesifiserte dokumentet basert på data om anleggsmidler levert av den overførende organisasjonen. Hvis utstyret ble kjøpt via et detaljhandel, trenger du ikke å fullføre denne delen.

Trinn 3

Angi i aksepteringssertifikatet mengden avskrivninger som ble påløpt av den overførende organisasjonen fra datoen utstyret begynte å fungere. Fullfør avsnitt 2 på kopien.

Trinn 4

Legg den tekniske dokumentasjonen for utstyret til det ferdige dokumentet. Aksepteringssertifikatet må godkjennes av bedriftens leder.

Trinn 5

Utsted et varekort for regnskapsføring av anleggsmidler (skjema nr. OS-6 eller nr. OS-6b) på grunnlag av dokumentet om aksept og overføring. Hvis selskapet ikke har provisjon på anleggsmidler, er det nødvendig å utarbeide en ordre på utnevnelsen. Kommisjonen må bestemme datoen for igangsetting av det kjøpte utstyret, basert på resultatene av arbeidet, en teknisk inspeksjon av anleggsmidler utarbeides.

Trinn 6

Utarbeide en ordre som skal angi datoen for igangsetting, gruppen anleggsmidler og utstyrets levetid for regnskapsformål.

Trinn 7

Beregn avskrivninger på utstyr som er akseptert for regnskap, fra og med 1. dag i måneden etter den første idriftsettingsmåneden (artikkel 259 nr. 4 i Russlands skatteregler).

Anbefalt: