Hvordan Fylle Ut En Betalingsordre For Skatt I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Betalingsordre For Skatt I
Hvordan Fylle Ut En Betalingsordre For Skatt I

Video: Hvordan Fylle Ut En Betalingsordre For Skatt I

Video: Hvordan Fylle Ut En Betalingsordre For Skatt I
Video: Fylle ut Næringsoppgave 1 2024, Kan
Anonim

Du kan fylle ut en betalingsordre, inkludert overføring av skatt, på flere måter: manuelt, ved hjelp av en bankteller, gjennom regnskapsprogrammer eller ved hjelp av bank-klientsystemet. Sistnevnte metode er nå veldig populær på grunn av det faktum at den lar deg umiddelbart sende den genererte betalingsordren til å fungere.

Obligatoriske vilkår for å foreta en betaling: å vite detaljene om mottakeren og mengden av skatt
Obligatoriske vilkår for å foreta en betaling: å vite detaljene om mottakeren og mengden av skatt

Det er nødvendig

  • - en datamaskin;
  • - tilgang til Internett;
  • - klientbank og tilgangsnøkler til den;
  • - detaljer om skattemyndigheten;
  • - betalingsbeløp.

Bruksanvisning

Trinn 1

Obligatoriske vilkår for å foreta en betaling: å vite detaljene til mottakeren og hvor mye skatt som må betales. Opplysningene om skattekontoret ditt kan fås direkte fra inspektoratet ved å kontakte dem personlig, eller finnes på nettstedet til Federal Skattetjeneste i Russland for hjemregionen din. Det andre alternativet er å foretrekke, siden det lar deg kopiere detaljene direkte til bankklienten, og dermed eliminere muligheten for feil. Skatteinspeksjoner kan også gi detaljer om elektroniske medier, men ofte bruker de utdaterte medier til dette, nemlig disketter..

Steg 2

For å beregne betalingsbeløpet trenger du skattegrunnlaget for perioden du betaler skatt for. For eksempel, for en enkelt skatt i forbindelse med anvendelsen av det forenklede beskatningssystemet, er dette alt inntekt for et kvartal eller forskjellen mellom inntekt mottatt i løpet av et kvartal og utgifter for samme periode. Det er enkelt å beregne det nødvendige beløpet ved hjelp av inntekts- og utgiftsboken, hvis den selvfølgelig er betimelig. Skattegrunnlaget divideres med 100, og det resulterende tallet multipliseres med skattesatsen: i dette tilfellet 6 eller 15, avhengig av beskatningsobjektet (i det første tilfellet, inntekt, i det andre, verdien, redusert med utgiftsbeløpet).

Trinn 3

Så mottakerens detaljer og skattebeløpet er tilgjengelig. Det er på tide å gå inn i bankklienten og velge alternativet i systemgrensesnittet for å generere en betalingsordre. Det er bedre å begynne å jobbe med en betaling ved å velge formålet og haster med betalingen og stoppe i feltene i rullegardinmenyen menyen som er nærmest i verdi i tilsvarende kolonne. I feltet om formålet med betalingen, bør du også angi, hva slags skatt og for hvilken periode som overføres.

Da er det nødvendig å kjøre mottakerens detaljer og betalingsbeløpet inn i dokumentet, om nødvendig, legg til de manglende verdiene i avsenderens data, dobbeltsjekk alt, sertifiser med en elektronisk digital signatur og overfør den til banken for arbeid.

Anbefalt: