Hvordan Fylle Ut En Betalingsordre For Skatt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Betalingsordre For Skatt
Hvordan Fylle Ut En Betalingsordre For Skatt

Video: Hvordan Fylle Ut En Betalingsordre For Skatt

Video: Hvordan Fylle Ut En Betalingsordre For Skatt
Video: Fylle ut Næringsoppgave 1 2024, Kan
Anonim

For å overføre skatt fra nåværende konto til en gründer eller juridisk enhet, trenger banken en betalingsordre. Mange skattebetalere sender dette dokumentet til en kredittinstitusjon på vanlig måte - på papir, men moderne tekniske midler brukes i utførelsen.

Hvordan fylle ut en betalingsordre for skatt
Hvordan fylle ut en betalingsordre for skatt

Det er nødvendig

  • - detaljer om skattemyndigheten;
  • - betalingsbeløp;
  • - en datamaskin;
  • - Skriver;
  • - fyllepenn;
  • - utskrift.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis dette er første gang du betaler skatt, må du ta kontakt med din lokale skattemyndighet. De kan fås fra ditt eget skattekontor eller fra nettstedet til Federal Tax Service for regionen der du er registrert.

Fortrinnsvis er disse dataene i elektronisk form. I dette tilfellet kan de kopieres fra kilden og settes inn i programmet der betalingen genereres. Denne metoden vil eliminere muligheten for feil, som er veldig høy når du skriver mange tall manuelt.

Steg 2

Beregn skattebeløpet. For å gjøre dette, legg til inntekten din for det siste kvartalet, reflektert i inntekts- og utgiftsboksen. I tilfelle hvor forskjellen mellom inntekt og utgifter beskattes, legg også til alle utgifter og trekk fra de totale kvitteringene.

Del det resulterende beløpet med 100, og multipliser resultatet i første omgang med 6, i det andre med 15.

Dette alternativet er relevant for beregning av en enkelt skatt i forbindelse med bruk av et forenklet skattesystem. Under det generelle systemet er skattesatser og betalingsbetingelser forskjellige, men prinsippet for å beregne skattebeløpet er det samme.

Trinn 3

Skriv inn detaljene til skattemyndigheten i de tilsvarende feltene i betalingsordreskjemaet i regnskapsprogrammet. Det samme gjelder skattebeløpet. Sjekk om alt er korrekt.

Hvis du ikke finner noen feil, kan du lagre dokumentet, skrive det ut, bekrefte det med en signatur og forsegling og ta det med til banken.

Hvis programmet tilbyr å lagre betalingsordren som en mal, bruk denne muligheten. Det vil spare deg for tid. Ikke glem å med jevne mellomrom avklare om skatteopplysningene har endret seg og angi gjeldende dato og beløp for betalingen.

Anbefalt: